Radio Simplu

Miliția modei. Costi Diță despre Kim Kardashian: Zici că e parizer de lux!

GALERIE FOTO (3)

Costi Diță intră din nou în pielea unui critic de modă și analizează ținuta purtată de Kim Kardashian la o petrecere de… Crăciun: o rochie ultra mulată, care “țipă” pe ea, asortată cu un dres lucios și cizme metalice mov.

Costi Diță despre Kim Kardashian: Îmi dă senzația că e un parizer de lux!
“Sunt dezamăgit, cred că putea mai mult doamna Kim… sau soțul, că am înțeles că el îi pregătește ținutele. Am senzația că a plecat în grabă și că e o rochie mai veche, înainte să facă ea ce face ca să aibă trupul ăsta. Nu știu ce pastile ia! Acum arată ca și cum vine țipla aia pe salam sau pe parizer, cum e membrana aia pe parizer. Dacă iei un parizer ieftin și înțepi plasticul ăla plesnește și iese conținutul, acolo mă duce cu gândul.

“Mă întreb cum reușește să intre în ținutele astea – e clar că țipă un pic pe trupul ei! Luxury Parizer!”
Ținuta lui Kim Kardashian îi aduce aminte lui Costi Diță de o discuție pe care a avut-o cu Iulia Albu: “Am avut o discuție cu Iulia Albu și a zis că ce am eu pe mine este silcam, iar eu am zis că este mov. Când m-am întors acasă am văzut clar că era mov, dar nu am avut curaj să o contrazic, că am zis că poate știe ea mai bine!

“O ținută dezamăgitoare pentru Kim. Putea să vină cu ceva mai SF. Sunt zile și zile, a avut treabă, a aruncat și ea chestia asta pe ea.

“Nu cred că o deosebești de doamnele care lucrează pe centură!”
“Dacă coboară din mașină undeva pe centură, nu cred că o poți deosebi de celelalte doamne care lucrează acolo. Tre’ să recunosc că cizmele îmi plac, dar ele în sine. Dar tot ansmablul mă duce cu gândul la fetele care se duc pe centură sau fetele din cartier care au prins un bănuț și se îmbracă și ele frumos”, spune Costi Diță.