Radio Simplu

Mihai Voropchievici, horoscop special pentru anul 2024. Zodiile care vor domina lumea. Incepe o perioada cum nu au mai avut pana acum. 5 ani vor avea fraiele in mana

Horoscop special pentru anul 2024. Numerologul Mihai Voropchievici a anuntat, la Antena 3CNN, care sunt zodiile castigatoare.

Berbec
Primul care va domina va fi Berbecul. Poarta niste energii incontestabile, vor domina lumea cu ambitia lor neclintita. Au impuls remarcabil. Vor sapa adanc pentru a-si atinge obiectivele, aia e treaba, si nu se vor opri pana nu-si vad visele realizate. Gandeste-te daca astia-s niste conducatori care pot ajuta si pe ceilalti, si jos palaria, te pliezi pe el si il votezi cinci ani. Dar il voteaza zodiacul. Tu nu ai voie, tu doar trebuie sa accepti acum.

De ce se intampla treaba asta? Pentru factorul de noroc de care vorbeam noi intotdeauna: poti sa ai 10 diplome, 10 doctorate, daca n-ai un dram de noroc, stai acasa si somezi, ca nu te angajeaza nimeni. N-are nevoie niciunul de domeniul de specializare pe care l-ai facut tu. Si norocul asta si perseverenta lui. Adica ei stiu sa beneficieze de factorul de perseverenta cand dau de noroc.

Cu fiecare pas facut cu pasiune si hotarare. Berbecii vor atrage atentia si vor influenta in mod pozitiv lumea din jurul lor. Prima zodie de foc.

Leu
Vine a doua zodie de foc, Leul. Nativii stralucesc in lumina reflectoarelor in urmatorii cinci ani. Sunt calauziti de un noroc extraordinar, dar si de determinarea de a-si urma visurile cu pasiune. Carisma lor naturala si, in plus, abilitatile de lider, ii vor propusa catre o pozitie de influenta si putere. In ciuda provocarilor, Leii vor ramane neclintiti in urmarirea obiectivelor lor, stabilite de la bun inceput. Dar aduc schimbari semnificative si ii inspira pe cei din jur sa-si urmeze proprie aspiratii.

Adica Leul va domina, dar va fi si acel invatator sau acel sustinator pentru cei pe care ii considera ca merita sa fie ajutati. Ca Leul nu ajuta pe oricine, sa stii, ii zambeste, ii face, dar daca nu merita, zice „imi pierd timpul cu tine” si e foarte bine. Si atunci, pentru astia care au aspiratii, Leul vine din umbra, din spate, chiar fatis de multe ori, si ii sprijina sa ajunga la indeplinirea scopurilor.

Sagetator
Si vine a treia zodie de foc. Iti dai seama cinci ani de foc. Ca sa vedeti ce caldura va fi.

In urmatorii cinci ani, Sagetatorii vor emana o energie captivanta si vor fi binecuvantati cu o serie de oportunitati favorabile. Asa ca vor explora lumea cu o pasiune de nestavilit, dar si cu o curiozitate neingradita care ii caracterizeaza. Cu dorinta lor arzatoare de cunoastere si aventura, tineti-va bine ce faceti Sagetatorii, veti cuceri si noi orizonturi si noi personalitati sau persoane si vor influenta pe toti aducandu-le schimbari pozitive printre perseverenta si entuziasm.

Sagetatorii vor avea o prezenta puternica si vor fi ghizi, dar si ghiduri pentru cei din jur, in cautarea lor de a-si indeplini visele.

Iti dai seama, din toate trei zodii de foc, fantastic! Pentru ca stiu ce pot sa faca, stiu cum realizeaza, unde trebuie sa ajunga, si fericire de cei care vor fi ajutati sau care au prieteni din cele trei zodii, si care ii sustin.

Gemeni
Si am ajuns si la zodia guralivilor. Ei nu vorbesc degeaba asa mult, ca trebuie sa vorbeasca sa se sature, cinci ani. Gemenii vor straluci in lumina schimbarilor, dar si a adaptabilitatilor uimitoare. Cu mintea agera si abilitate incontestabila de adaptare la orice situatie, vor domina lumea prin agilitatea lor mentala si abordarea versatila.

Norocul ii va insoti in calatoria lor, oferindu-le oportunitati neasteptate si inspiratie. Cu pasiunea lor pentru comunitare si inteligenta patrunzatoare pe care o poseda, Gemenii vor influenta si vor inspira pe toata lumea, fiind niste pionieri in aducerea de schimbari si inovatii in diferite domenii. Pe masura ce inainteaza in cariera, in schimb, nativii din Gemeni vor experimenta si o crestere a veniturilor financiare.

La celelalte trei zodii nu era obligatoriu si influentarea in cresterea veniturilor. Dar daca tu ai carisma, te vede lumea ca esti plin de abnegatie daruire, automat se gandeste cineva: hi sa-i mai punem ceva in cont acolo.

Gemeni vor trai o perioada implinita si fericita. In timpul acestor cinci ani isi vor intalni, cei necasatoriti, sufletul pereche, iar el sau ea vor fi alaturi de acesti nativi pentru tot restul vieti. Deci in cinci ani de zile reusind sa potcovim toti Gemenii are n-au avut chef de potcoave.

Patru zodii puternice. Pe langa ei, se mai pliaza toti cei care au ascendent in aceste patru zodii.