Radio Simplu

Mihai Voropchievici, horoscop rune pana pe 17 septembrie 2023. Berbecii au protectie divina, Sagetatorii castiga pe toate planurile

Horoscop rune pana pe 17 septembrie 2023. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, la Fanatik.ro, previziunile runelor pentru perioada urmatoare.

HOROSCOP RUNE- BERBEC
Berbecii au protectie in saptamana urmatoare si se vor simti in siguranta. Au runa care ii protejeaza de toate fortele malefice din Univers. Toti cei care vor sa le faca rau ori nu incap de ei nu vor ajunge la sufletul Berbecilor. Divinitatea si astrele sunt de partea lor.

HOROSCOP RUNE- TAUR
Taurul are o saptamana in care abunda mesajele, SMS-urile, mail-urile. Din toate mesajele, unul singur va fi extrem de important. Asadar, din toate mesajele pe care nativii de pamant le vor primi, sa fie extrem de atenti la unul.

HOROSCOP RUNE- GEMENI
Gemenii au o perioada in care cineva care se gandeste la ei si le trimite un cadou-surpriza. Asadar, pentru nativii de aer vin niste daruri de unde nu se asteapta. Au facut ei ceva bine si acum le sunt recunoscutele faptele.

HOROSCOP RUNE- RAC
Racii nu au o saptamana tocmai buna. Sunt pe o pojghita subtire de gheata chiar de luni, 11 septembrie 2023. Prudenta ii va ajuta sa depaseasca perioada cu incarcaturi mai putin benefice.

HOROSCOP RUNE- LEU
Leul trebuie sa fie pregatit pentru o suita de schimbari majore chiar de la inceputul saptamanii. Poate fi vorba despre schimbari la locul de munca, acasa sau in relatiile lor. Suita de schimbari in cazul Leilor este una benefica.

HOROSCOP RUNE- FECIOARA
Fecioara are o perioada care intra pe simbolul dragostei. Vor avea ceva nou, fierbinte, o dragoste noua, pasionala. Dragostea si sanatatea sunt mai bune decat milioanele din cont.

HOROSCOP RUNE- BALANTA
Balantele sunt atentionate sa abordeze altfel toate problemele. Sa schimbe tactica, cu alte cuvinte.

HOROSCOP RUNE- SCORPION
Scorpionii sunt sfatuiti sa dea la o parte toate grijile legate de trecut si sa se pregateasca pentru o saptamana mult mai buna. Au o runa puternica si benefica.

HOROSCOP RUNE- SAGETATOR
Sagetatorul este un invingator. Wunjo se aliniaza cu aceasta zodie. Castiga pe toate planurile. Nici daca ar fi vrut sa isi puna norocul cu mana in fata nu le iesea atat de bine pe cat anunta aceasta runa.

HOROSCOP RUNE- CAPRICORN
Truditorii, Capricornii, sunt anuntati ca trebuie sa isi mobilizeze toate fortele pentru a-si consolida pozitia atat la serviciu cat si in familie sau societate.

HOROSCOP RUNE- VARSATOR
Varsatorii au o saptamana de fertilitate si belsug. Peste putin timp, visele lor se vor implini. Belsugul e din plin pentru ei intre 11 si 17 septembrie 2023.

HOROSCOP RUNE- PESTI
Pestisorii trebuie sa se pregateasca sa isi faca bagajele. Au o perioada de calatorii, de plecat in locuri superbe.