Radio Simplu

Mihai Voropchievici, horoscop pentru noiembrie! Va fi o luna de război și trădări

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul pentru luna noiembrie! Numerologul a dezvăluit secretele runelor pentru toată luna următoare. De la bun început, Voropchievici a atras atenția și a transmis că luna noiembrie, va fi o lună a războiului. De asemenea, numerologul a susținut la Antena 3 că această luna va fi și una a trădărilor. ”Avem un an universal trei. Luna a 11-a. E curios. Sunt doi luptători, unul în fața celuilalt.

Mihai Voropchievici, horoscop pentru noiembrie!
Unul vrea binele, unul răul. Unul e adevărul, celălalt e minciunea. În această lună poți să ai parte de corectitudine , de cinste. Poți avea aprte și de înșelăciuni, minciuni și de a obține niște favoruri nemeritate sub alte forme. E o lună a războiului. Mersul la vot e o dispută, e în contradicție cu atâția candidați. Dacă luăm 11 este un doi.

E luna în care poți face o căsnicie. Există și șansa ca în acestă lună să avem parte de trădări. 10 noiembrie – cine va încălca porunicile Domnului și nu va juca corect, va plăti cu vârf și îndesat până la sfârșitul anului”, a spus Voropchievici despre luna următoare. Trebuie remarcat faptul că Berbecul în noiembrie va avea parte de mai multe întâmplări în viață. Din noi, 11-le poate juca feste și aici, nu se poate spune cu exactitate dacă este vorba de frumusețe sau necaz.

Va fi o luna de război și trădări
În viața Taurilor, noiembrie vine cu o mulțime de întrebări. Gemenii au o lună de extraordinar de bună și, de data aceasta, trebuie să lase toate grijile și problemele legate de trecut și să se pregătească pentru un noiembrie de pomină. Racii au nevoie de ceva relaxare în plus iar ajutorul pe care îl vor da să fie doar unul concret. Leii, regi prin definiție, vor putea sta la masă cu toată lumea și rezolva diferite probleme.

Și Capricornul e sfătuit să abordeze total diferit problemele care îl interesează, Dacă au fost prea blânzi, acum devine imperios necesar să dea cu pumnul în masă. Vărsătorii au o lună grea, în care sunt testați din toate punctele de vedere.