Radio Simplu

Mihai Morar, mesaj emotionant pentru mezina familiei, Roua: „Iubește cu mâna pe inimă”

Compune versuri si transmite pasiunea sa pentru frumos. Mihai Morar a reusit sa-si surprinda urmaritorii de pe instagram cu o scrisoare plpina de sensibilitate pentru Roua Ilia.

Încă de când a aflat că fetița lui la veni pe lume, Mihai Morar a avut grijă să o lase să știe cât de mult o iubește. I-a compus constant versuri și chiar a ales, împreună cu frumoasa lui soție, o zi specială pentru botezul mezinei: Ziua Inimii.

Mihai Morar, scrisoare pentru micuța Roua
Recent, ca să onoreze aceste frumoase clipe din familia sa, prezentatorul a postat o scrisoare superbă, adresată fiicei lui. Bineînțeles, nu ca să o citească acum (bebelușii mai au ceva până să atingă această performanță), ci ca să vadă ce fel de încurajări primea de la tatăl ei, încă de pe vremea când era doar un pui de om.

„Draga mea Roua, Trăiește cu capul pe umeri. Iubește cu mâna pe inimă. Din tot sufletul. Muncește cu rațiunea. Dansează cu emoția. Dansează. Cântă. Scrie. Pictează. Și nu te lua prea în serios. Joacă-te la orice vârstă. Joacă-te frumos. ❤️Să fii Bine. Să faci bine. Chiar dacă binele se vinde rău. Fugi de rău. Chiar dacă răul se vinde bine. Răul se vinde și se cumpără. Binele rămâne. Și, chiar dacă nimeni nu mai crede asta, Binele nu are cum să nu învingă”, a fost doar o parte din scrisoarea postată de Mihai Morar, pe rețelele de socializare.