Radio Simplu

Mihai Margineanu a spus ADIO Romaniei. Actorul din Las Fierbinti si-a luat familia si s-a stabilit in alta tara: „E totul superb acolo” Vezi unde s-au mutat si care este motivul pentru care au ales acea destinatie

Indragitul actor de comedie si cantaret, Mihai Margineanu a parasit ale noastre meleaguri mioritice, pentru a se stabili cu familia in indepartata si pitoreasca Spanie. Se pare ca decizia vedetei este una definitiva, vedeta achizitionandu-si si o casa acolo, prin intermediul unui credit bancar.

De ce Spania? Este tara unde solistul si-a petrecut toate vacantele de zece ani incoace, iar aerul mediteranean ii prieste de minune, atat lui, cat si familiei sale.

Viața lui Mihai Mărgineanu s-a schimbat totalmente înainte să împlinească 40 de ani. S-a lansat și consacrat în muzică la 37 de ani, din inginer a devenit solist, apoi actor, pilot de avion ultraușor apoi, pilot de linie.

Solistul care și-a obținut anul trecut brevetul de pilot de linie și-a instalat soția, pe Andreea și cei doi copii ai lor Tudor și Alexandra- în perspectiva în care va veni vremea în care va lua în serios meseria de pilot. Deocamdată serialul în care este distribuit –”Las Fierbinți” și a cărui coloană sonoră o semnează, înregistrază recorduri de popularitate și nici cu propria sa trupă muzicală nu-I merge rău așa că de vara până în toamnă stă mai mult în România.

Mihai Mărgineanu nu este singurul artist român care alege să- se mute în afara granițelor țării. Compozitorul Bobby Stoica, cel care a compus majoritatea succelor Voltaj are o casă pe o plajă din Thailanda, Ionuț Dolănescu petrece jumătate din an la proprietatea sa din Orlando, Florida, Gheorghe Gheorghiu își petrece iernile în noua sa casă din Las Vegas, informeaza Libertatea.ro.