Radio Simplu

Miere și bicarbonat de sodiu – beneficii

Cancerul este una dintre cele mai periculoase boli din zilele noastre. Anual mii de oameni sunt diagnosticați cu această boală iar foarte mulți din ei nu mai reușesc să câștige lupta.

Cauzele pentru care această boală, sub atât de multe forme apare sunt dintre cele mai diferite, respectiv tratamentele pentru ea trebuie să fie foarte bine definite și mai ales eficiente. Așa cum este și firesc în primul rând mergem la medic pentru investigații amîănunțite, dar și pentru un tratament cât mai bun.

Cele mai multe tratamente sunt foarte scumpe și totuși din păcate, de multe ori nu dau rezultatele așteptate, a chiar mai mult, unele sunt periculoase, cu efecte secundare pentru sănătate în general.

În aceste situații singurele soluții sunt tratamentele făcute în casă care măcar nu vin cu efecte negative. Spre exemplu combinația dintre miere și bicarbonat de sodiu este una foarte bună care merită încercată în cazul apariției cancerului.

După ce vei folosi acest amestec deosebit de bun pentru organism vei vedea că vei beneficia și de alte schimbări de sănătate pozitive. Pentru că miere și bicarbonatul separat sunt produse foarte eficiente, dar dacă sunt consumate în același timp, efectul lor crește semnificativ.

Atât de mult, încât pot fi folosite chiar și pentru tratarea cancerului.

Datorită prezenței bicarbonatului celulele canceroase sunt reduse. Pe de altă parte, mierea protejează celulele sănătoase și întărește și sistemul imunitar. În plus, bicarbonatul de sodiu pătrunde mult mai ușor datorită prezenței mierii în organism care conține foarte mulți antioxidanți benefici pentru vindecarea celulelor.

Aceste 2 ingrediente funcționează de minune împreună și nu trebuie să îți lipsească niciunul din bucătărie. Compoziția ideală este formată din 1 lingură de bicarbonat de sodiu și din 3 linguri cu miere. Amestecă aceste produse până când vei obține o pastă foarte omogenă. Ține acest amestec pe foc cât mai mic aproximativ 2 minute.

Consumă acest mix 30 de zile câte 3 linguri pe zi. Cel mai bine este să administrezi acest remediu după cele 3 mese principale din zi.

Nu este indicată nicio pauză în aceste 30 de zile pentru un efect cât mai bun al acestui tratament. În plus, foarte important este să ai grijă ce anume mănânci în această lună, dacă îți dorești rezultate cât mai bune.

Evită în special produsele dulci ca să eviți să îți schimbi nivelul de zahăr din sânge și în acest fel să îți expui celulele sănătoase riscului de a dezvolta cancer.

Un alt lucru de care trebuie să ții cont este și vizita la medicul specialist. Este adevărat că acest tratament nu este periculos pentru sănătate și totuși acest lucru nu anulează încă sfaturile unui specialist.

Dacă vrei poți să mai adaugi și alte ingrediente folosindu-le pe acestea 2 pentru că mierea poate fi combinată cu usturoiul, cu lămâia și nu numai.

Sunt doar câteva ingrediente ieftine și banale pe care le ai acasă și care sunt foarte des utilizate în diferite circumstanțe. Organismul își va reveni mai repede și în plus boala nu va recidiva și nici nu se vor întâmpla efecte negative asupra stării generale de sănătate.