Radio Simplu

„Mi-am luat masina de 30.000$, cash” S-a laudat pe Facebook ca are bani, postand o poza cu un teanc de bani in mana, insa nu si-a dat seama ce avea pe genunchi si s-a facut de ras

GALERIE FOTO (2)

O fotografie a unui barbat care si-a cumparat o masina noua cu 30.000 de dolari, cash, a devenit subiect de controverse pe Internet, datorita unui mic detaliu.

Barbatul, neidentificat, un american din statul Florida, si-a rugat un prieten sa ii faca o poza in noua sa masina, ca sa se laude pe Facebook, ca a platit pe ea 30.000 de dolari, bani lichizi si a mai ramas cu un teanc de bani dupa achizitie.

In poala, barbatul are un portofel deschis, in care se vede ceea ce pare a fi un card „Blue Access”, folosit de autoritatile din Florida pentru a face platile ajutoarelor sociale catre persoanele nevoiase.

Cei are au observat detaliul au marturisit ca sunt siguri ca barbatul a gasit o modalitate de a insela sistemul de ajutoare sociale: „Pun pariu ca nu va mai primi ajutoare multa vreme. O sa plateasca fiecare ban pe care l-a primit. Plus 35 de ani in inchisoare!”.