Radio Simplu

Meșterul a fost angajat să repare acoperișul, dar când s-a uitat pe fereastră înăuntrul casei s-a îngrozit! Ce era acolo

Un meșter din Missouri a fost angajat de către o femeie bolnavă de cancer să îi repare acoperișul, dar ce a văzut în casă l-a marcat, așa că s-a depășit pe el pentru a îndrepta situația!

Când Joanna Wiley a realizat că era o spărtură în acoperișul casei, chiar deasupra camerei fetei sale de 3 ani, a încercat să-l repare singură. Totuși, ea a căzut de pe scară pe prispa din fața casei și a fost dusă la spital pentru a fi tratată pentru răni craniene. Lucrurile au devenit și mai rele atunci când doctorii au descoperit că femeia era bolnavă și de cancer la tiroidă. Atunci ea a scris o postare video pe Facebook în care ruga ca cineva să vină să-i repare acoperișul.

,,Asta e tot ce cer, o casă sigură pentru familia mea”, spunea ea în clip. 6 luni au trecut fără vreun răspuns până când Eduardo Aguado a venit. Femeia a crezut că la început e o farsă, renunțase deja să mai spere. Aguado a fost îngrozit de ce a văzut în casă, apa intra direct în camera fetiței ei, iar femeia nu avea nicio putere să repare lucrurile.

Compania lui Aguado i-a pus casei un acoperiș complet nou, schimbându-l pe cel vechi de 40 de ani. Femeia a fost atât de emoționată încât i-a zis că o strângere de mână nu e suficientă, așa că l-a îmbrățișat.

Știrea aceasta a devenit rapid virală, un om care a citit despre asta a comentat: ,,Acest om a fost un înger păzitor. Ce bine ar fi dacă mai mulți oameni și-ar rezerva mai mult timp să asculte și să privească atent lumea din jur pentru a identifica problemele reale ale oamenilor. Mulțumesc pentru că ați ajutat-o”.