Radio Simplu

Mesaje de Sfântul Alexandru 2020. Cele mai frumoase urări și sms-uri de trimis celor dragi

La multi ani, Alexandru!

Pe 30 august credincioșii îl sărbătoresc pe Sfântul Alexandru, “Protectorul omenirii”.

Vă prezentam mai jos o serie de mesaje, urări și felicitări pe care le puteți trimite celor care poarta acest nume:

 • MESAJE SF ALEXANDRU. Fie că din aceasta zi sfântă, în drumul lin al vieții tale, să răsară mereu cate-o rază de soare care să iți aducă fericire și bucurie! Să ai parte de multa sănătate, să ai sufletul curat și toate dorințele să ți se împlinească! La mulți ani!
 • MESAJE SF ALEXANDRU. De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele! La mulți ani, Alex!
 • MESAJE ȘI URĂRI DE SF ALEXANDRU. La mulți ani și Sfântul Alexandru să te călăuzească mereu!
 • LA MULȚI ANI ALEXANDRU. Să-ți dea Domnul sănătate, judecată înțeleaptă, viață lunga pământească, ce doreșți să se-împlinească!”

Cu ocazia sărbătoririi numelui primiti un călduros „La mulți ani”! Să aveți parte de multa sănătate, multe realizări și tot ce vă doriți lângă cei dragi!

Cu ocazia zilei Sfințișorului tău, iți doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămână de bucurii, o luna de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire! La mulți ani, Alexandru/a!
Iți urez „La mulți ani”, pentru că porți acest nume, și fie că Sfântul Alexandru, al cărui nume îl porți, să-și coboare ochii asupra ta și să iți dăruiască fericirea dorita și liniștea interioară.

 • MESAJE ȘI URĂRI DE SF ALEXANDRU. La Mulți Ani! Să se spargă conducta fericirii pe strada vieții tale!
 • LA MULȚI ANI ALEXANDRU. Cu ocazia zilei de nume, iți doresc un munte de sănătate, o mare de iubire și un ocean de fericire!
  Ne gândim cu toți la tine și, pentru că astăzi este o zi specială, îți uram un sincer „La mulți ani”!
 • MESAJE LA MULȚI ANI. La mulți ani! Să ai parte de multa IUBIRE, FERICIRE și, mai ales, SĂNĂTATE!
 • MESAJE SF ALEXANDRU. Sfântul căruia îi purtați numele să vă ocrotească în fiecare zi, să vă aducă liniște și pace și să nu lase că speranță să se stingă din sufletul dumneavoastră! La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!
 • Fie că aceasta zi să-ți deșchidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu să-ți dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zâmbet la fiecare lacrima, sănătate, împliniri și multa iubire! La mulți ani!