Radio Simplu

Mercur își începe tranzitul în Săgetător pe 9 decembrie. Pentru 3 zodii urmează o perioadă plină de cumpene

Mercur, planeta Înțelepciunii, pornește în tranzit în Săgetător pe 9 decembrie. Pentru trei semne zodiacale va urma o perioadă destul de dificilă. Nativii care nu au reușit să schimbe anumite lucruri la momentul potrivit se vor lovi de tot felul de impedimente.

Mercur în Săgetător începând din 9 decembrie 2019
Berbecii vor deveni ceva mai pasionali, mai conflictuali, mereu în defensivă. Mercur îi face destul de activi și vor fi nevoiți să se repoziționeze în funcție de schimbările bruște care vor apărea în viața lor din punct de vedere profesional de pe 9 decembrie.

Taurii au o perioadă de schimbări benefice, una de momente interesante în special din punct de vedere relațional. Gemenii sunt și ei avantajați de Mercur, căci este planeta care îi guvernează pe acești nativi, maeștri ai comunicării.

Balanțele au o perioadă crâncenă
Racii au de făcut câteva alegeri importante în special din după-amiaza zilei de 9 decembrie. Lucrurile se vor schimba radical din toate punctele de vedere pentru ei.

Leii au parte de o perioadă benefică. Rezolvă anumite probleme de sănătate și vor sta bine la capitolul financiar. Fecioarele sunt și ele bine poziționate. Vor renunța la anumite vicii și se vor reclădi din temelie.

Balanțele au o perioadă ceva mai complicată. Unele chestiuni care țin de carieră pot fi date peste cap de proasta comunicare a superiorilor ori cea dintre colegi.