Radio Simplu

Mercur intră în retrograd

Mercur intră în retrograd, iar următoarele săptămâni sunt critice pentru aceste zodii. Nativii care au parte de ghinioane

Mercur, planeta comunicării, gândurilor şi călătoriilor scurte, intră retrograd în Leu a doua oară pe 2018 începând de joi 26 iulie până pe 19 august.

Toate aceste mişcări şi combinaţii planetare ne dau multă treabă în această vară pentru a ne întoarce la aspecte din trecut şi a le revizui şi reface ca să fie bine de data aceasta.

BERBEC:

Vara asta are cuvântul BANI scrisă peste tot pe ea pentru tine. Poate fi vorba de banii pe care îi datorezi sau banii pe care îi împarţi cu alte persoane sau banii pe care vrei să îi faci sau care vin spre tine.

Indiferent care caz este, acum e momentul să îţi reconsideri situaţia financiară şi automat priorităţile în viaţă. Îţi investeşti timpul şi energia în oamenii şi proiectele potrivite ?

Eşti fericit cu felul în care câştigi banii şi cu cât câştigi ? Îţi afectează cumva relaţiile valorile de viaţă ? Dacă nu, este timpul să mergi înapoi şi să schimbi.

Discuţii vechi despre bani pot ieşi acum la iveală. Ai putea şi primi acea sumă de bani aşteptată, în sfârşit.

TAUR:

Este timpul pentru o casă mai curată şi pentru mai multă claritate, dragă Taur! Asta poate însemna curăţenie fizică a locuinţei în care îţi reaminteşti cu bucurie de vechi clipe frumoase.

Dar poate fi vorba şi de curăţarea casei tale emoţionale prin revizuirea unor vechi situaţii pentru a le vedea într-o nouă lumină. Va fi nevoie să fie rostite cuvinte şi converstatiile vor trebui să aibă loc cu un părinte.

GEMENI:

Comunicarea cu lumea exterioară poate fi destul de redusă la tăcere în această perioadă, dragi Gemeni. Contactele uzuale nu îţi sunt disponibile sau poate tu nu eşti disponibil că altă dată pentru comunicare, implicat într-un proiect creativ sau călătorind undeva departe de viaţă socială obişnuită.

Foloseşte această oportunitate pentru a revizui mediul de viaţă şi felul în care îţi gestionezi comunicările, conexiunile cu lumea exterioară şi mişcările de zi cu zi.

Este o perioadă bună să iei la mâna mail cu mail, să ştergi ce nu mai e necesar, să arhivezi ce este, să studiezi, să îţi închizi telefonul sau să stai liniştit departe de lumea dezlănţuită cu o carte bună.

RAC:

Trei cuvinte se aplică aici: iubiri vechi revin! Mercur retrograd atinge zona vieţii tale amoroase aşa că fii pregătit pentru un contact cu trecutul tău amoros sau pentru o a doua şansă la iubirea care nu a reuşit să înflorească cândva.

Este timpul şi să îţi regândeşti atitudinea din jurul aspectelor inimii şi despre a-ţi asuma riscuri în general.

LEU:

Mercur retrograd în semnul tău te îndeamnă să îţi reexaminezi întreaga viziune despre viaţa, dragă Leu ! Eşti pregătit să îţi pui atitudinea, personalitatea şi obiectivele sub microscop şi asta este chiar un ordin de la Univers!

Este timpul să pui la punct lucruri neterminate şi să laşi trecutul în urma ta. Asta îţi va permite să trăieşti un nou început atunci când vine eclipsa în semnul tău la mijlocul lui august.

FECIOARĂ:

Primele săptămâni din august aflate şi ele sub Mercur retrograde sunt cele mai importante pentru o retragere cu caracter spiritual, dragă Fecioară!

Ai nevoie să te reconectezi cu sursa ta şi să îţi extragi de acolo putere creativă şi spirituală. Simţi cum Universul îţi ţine spatele?

Dă-i Cosmosului şansă să îţi arate cât de iubit eşti! Cuplează-te la inspiraţia ta! Este cea mai bună perioadă posibilă să mergi la o terapie, să îţi elimini demonii interiori şi să stingi becul peste trecutul tău o dată pentru totdeauna.

Poţi găsi perioadă că fiind extrem de creativă, scriu cei de la Sfatul Părinţilor.

BALANŢA:

Prietenii vechi se reunesc! Acesta ar trebui să fie sloganul pentru vara ta sub Mercur retrograd, dragă Balanţă, pentru că acest tranzit are loc în zona ta de prietenie.

Eşti pregătit pentru o strălucire a trecutului care să îţi aducă bucurie şi satisfacţie. Dacă au rămas lucruri nerostite cu un prieten, acum e timpul să vorbiţi dar fără conflicte. Scoate tot ce e de spus!

SCORPION:

Ai de făcut un proces major de gândire, dragă Scorpion. Încotro te îndrepţi în viaţă? Încotro se îndreaptă cariera ta? Dacă nu eşti fericit cu felul în care sunt lucrurile acum, încă ai timp să dai în spate până la punctul la care te simţeai mai fericit decât eşti acum.

SĂGETĂTOR:

Te simţi pregătit să îţi pui paşaportul în bagaj şi să pleci desculţ în sălbăticie, dragă Săgetător ?

Îţi doreşti să te detensionezi, să uiţi de civilizaţie şi să faci o lungă călătorie. Sunt posibile întârzieri sau decalări dar dacă îţi stă pe cap, fă-o!

CAPRICORN:

O veche datorie iese la iveală pentru revizuire şi, dată fiind perioadă, joacă-ţi cărţile bine, lămureşte şi închide această fila o dată pentru totdeaina.

La un nivel mult mai personal, relaţiile intime sunt şi ele supuse revizuirilor. Ce vechi legături şi dependente ai cu cineva care te împiedică să avansezi într-o relaţie? O asemenea restanta poate apărea, în sfârşit, pentru a fi clarificata.

VĂRSĂTOR:

Este momentul să revizuieşti o relaţie importantă, dragă Vărsător. Poate fi vorba de o relaţie de iubire sau un parteneriat profesional despre care simţi că implică anumite lucruri de rostit, pentru că a trecut prea mult timp fără noi clarificări necesare.

Fă-ţi timp să dai înapoi şi să treci peste tot ce este între voi, curăţând aerul şi luându-ţi orice greutate ar apăsa pe pieptul tău. Ai grijă ca alţi oameni pot fi nedemni de încredere în această perioadă.

PEŞTI:

Este timpul să îţi revizuieşti stilul de viaţă. Unde poţi aduce îmbunătăţiri? La fel este valabil şi pentru orice abilităţi sau metode ce au devenit cam prăfuite şi au nevoie să fie lustruite pentru mai mare eficienţă, creativitate şi stare de bine.

Rezolvă-ţi şi acea problemă de sănătate care te sâcâie.