Radio Simplu

Măşti şi dezinfectat la poarta lui Emi Pian! Apropiaţii intră la priveghi în grupuri mici şi respectă distanţarea după zecile de amenzi

Sute de oameni s-au strâns miercuri acasă la Emi Pian, pentru a vedea trupul neînsufleţit al interlopului şi a sta alături de familia îndoliată. Din cauza faptului că nu s-a respectat nicio măsură de protecţie sau de distanţare, autorităţile au luat măsuri în acest sens.

După zecile de amenzi primite de cei prezenţi la priveghi, printre care şi manelistul Florin Salam, care a cântat la căpătâiul liderului clanului Duduianu, autorităţile s-au mobilizat încă de dimineaţă.

Jandarmii au montat garduri în faţa casei, pentru ca oamenii să păstreze distanţarea socială. Se va sta la coadă, persoanele vor intra pe rând, într-un număr destul de mic.

Mai mult decât atât, potrivit imaginilor, la poarta lui Emi Pian, pe o masă, se găsesc măşti de protecţie şi dezinfectant pentru cei care vin la priveghi.

Rudele lui Emi Pian cer ca tatăl interlopului ucis să fie scos din închisoare. Încarcerat la Penitenciarul Rahova, Pian senior a cerut autorităților să îl lase să își conducă fiul pe ultimul drum.

Apropiaţii vor ca toate rudele să participe la înmormântare interlopului Emi Pian, în special tatăl decedatului, care se află încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde îşi ispăşeşte o pedeapsă. Bătrânul ar fi făcut o cerere de învoire, exprimându-şi dorinţa să îşi conducă fiul pe ultimul drum.

Familia se va duce în cursul zilei de astăzi, la închisoare, care se află peste drum de casa lui Emi Pian, pentru a depune actele doveditoare, respectiv certificatul de deces. Cererea va fi analizată, de urgenţă, de o comisie, care va decide dacă i se va permite tatălui interlopului decedat să participe la înmormântarea fiului. Acest lucru depinde de activitatea sa din penitenciar şi dacă a dat dovadă.

Imagini INCREDIBILE de la priveghiul lui Emi Pian. Florin Salam a îngenuncheat la căpătâiul interlopului VIDEO

Dacă cererea va fi admisă, Nicolae Duduianu va putea să participe la înmormântare, va primi o permisie de doar câteva ore, de asemenea va fi însoţit şi supravegheat în permanenţă de un angajat al penitenciarului.

Emi Pian a murit după ce a fost grav rănit într-un conflict în stradă
Liderul clanului Duduianu, Florin Mototolea zis Emi Pian, a murit după ce a fost implicat într-un scandal care a avut loc în Sectorul 6 al Capitalei.

Polițiștii au fost sesizați în jurul orei 3.00, iar când au ajuns la fața locului au identificat mai mulți oameni implicați în scandal. Doi bărbați au fost transportați la spital, inclusiv liderul clanului Duduianu, grav rănit.

Florin Mototolea avea 39 de ani și a murit la Spitalul Universitar din cauza mai multor plăgi înjunghiate.