Radio Simplu

Mărturiile unei fete care a scăpat din mâinile criminalului Gheorghe Dincă

În luna mai, o tânără care venea de la Slatina şi se îndrepta către localitatea de domiciliu, a fost acostată de Gheorghe Dincă, care făcea taximetria pirat.

„Veneam de la Slatina, de la Registrul Comerţului şi mă îndreptam către localitatea de domiciliu, când, în staţia de la Piaţa din Slatina, am fost acostată de domnul Dincă pentru a mă duce în localitatea mea de domiciliu. Atunci, eu i-am spus că localitatea mea este pe alt traseu, dânsul venind spre Caracal, având chiar două persoane care mergeau cu dânsul spre Caracal, a spus că nu poate să meargă să ducă o singură persoană atâşia kilometri, având două persoane care erau în drumul dânsului. Şi dânsul a început să mă acosteze pe trecerea de pietoni, că de ce nu merg că mă duce, de ce să mai stau în soare. În locul în care m-am oprit pentru a aştepta autobuzul să merg acasă mai era o persoană cu doi copii şi mi-a spus să nu mă urc că e de la dânsa de acolo şi că e un nenorocit. .

Dacă în momentele alea cei de la muncă mă sunau să merg să ajung mai repede, atunci sigur mă urcam în maşină, cu gândul că e un om cu părul alb şi nu mi se poate întâmpla nimic, nici nu, nicioodată, şi am mers cu foarte multe maşini de ocazie, nu m-am gândit niciodată că se poate întâmpla ceva. Dânsul a stat cred că mai bine de cinci, şase minute şi mă tot întreba: Hai doamnă nu mai sta, ce dracu stai aicea în soarele ăsta? Hai să mergem… pentru 5 lei, pentru unde mergi dumneata. Că o ia pe o altă localitate şi ajung la Caracal şi tot am avut putere şi cred că Dumnezeu a făcut să nu mă urc în maşină. Când a luat maşina cu cele două persoane şi a trecut pe lângă noi, a claxonat şi mi-a arătat mie şi persoanei cu cei doi copii un semn obscen. Chiar atunci mă credeţi că mi-a trecut un fior aşa şi m-am gândit mă, cu părul alb în cap şi la o vârstă ce însemna semnul ăla că nu m-am urcat în maşină?! Mi-au rămas în imagine ochii ăia pătrunzători, avea nişte ochi aşa pătrunzători. L-am descris în familie ca şi ochi de lup. Avea o pereche de blugi negri foarte murdari, foarte, foarte murdari. După ce am văzut, fiind în vacanţă, am auzit în vacanţă că cineva, dar nu m-am gândit la el.. Când am deschis pagina de Facebook şi am văzut imaginea, am înlemnit. Am crezut că fac infarct.. Acum două luni, era prin luna mai, puteam să fiu şi eu tot aici. El m-a văzut că eram o persoană derutată şi să ajung mai repede… Iar maşina, din spate ce am observat, avea un grilaj, exact cum e o plasă de sârmă.”, a declarat tânăra pentru România TV.