Radio Simplu

Mario Fresh, dezvăluiri despre relaţia cu fiica Andreei Esca: “Alexia este geloasă”

Mario Fresh o poate striga “mama soacră” pe nimeni alta decât Andreea Esca, una dintre cele mai îndrăgite şi cunoscute figuri publice din România. Mario se iubeşte cu fiica acesteia, Alexia Eram, cei foi formând un cuplu încă de când erau în liceu.

Acum, după ce Alexia a ales să meargă să studieze la Londra, Mario a declarat că îi este greu să stea departe de iubita sa, însă dragostea lor la distanţă nu face decât să sporească pe zi ce trece.

„Mereu este plecată, ba când vine nu sunt eu, nu e uşor. Este oribil, sunt obişnuit cu ea, mai ales că a cum am stat toată vara cu ea, e foarte greu să plece. Când şi-a făcut bagajul eram cu ea, nu mă simţeam bine, dar asta e treaba, nu avem ce să facem doi ani de acum încolo şi după aia. Nu voi pleca eu, vine ea înapoi”, a spus Mario Fresh, la Antena Stars.

Întrebat în cadrul aceluiaşi interviu cum decurg lucrurile între ei, dar şi ce nu i-ar ierta niciodată Alexiei, Mario Fresh a vorbit despre infidelitate.

„Infidelitatea, îţi dai seama. N-ai cum să treci peste acesta. Nu, n-ai cum, dacă este totul bine acasă, nu. Cred că Alexia este mai geloasă. Băi, nu suntem geloşi, avem aşa nişte discuţii mici câteodată, dar d-astea mai mult să ne înţepam, să pară că avem o relaţie mai nebună, dar ne merge foarte bine”, a mai declarat Mario Fresh.