Radio Simplu

Maria Constantin și Robert Stoica s-au căsătorit în secret?! Cum a fost posibil să devină nași de cununie înainte de propria lor nuntă? Artista a recunoscut totul: „A fost foarte frumos”

În weekend-ul ce tocmai a trecut, Maria Constantin și logodnicul ei, Robert Stoica, au fost nași de cununie, fapt ce a ridicat numeroase semne de întrebare în rândul fanilor cuplului, asta pentru că, potrivit religiei, cei doi ar fi trebuit să fie cununați religios, motiv pentru care mulți admiratori s-au gândit că acest lucru s-a întâmplat deja, însă în secret.
Ei bine, nu! Maria Constantin și Robert Stoica nu s-au căsătorit în secret, iar pentru a lămuri întreaga situație privind acest aspect, blondina a făcut o serie de declarații.

„Noi am fost mai mult cu numele”
Conform religiei ortodoxe, nu este permis să nășești dacă un cuplu nu este cununat religios, iar acest lucru a ridicat numeroase semne de întrebare în rândul fanilor, asta după ce Maria Constantin a anunțat pe internet că ea și iubitul ei au fost nași de cununie în weekend, mulți Ei bine, însă, recent, Maria Constantin a explicat că, de fapt, ea și iubitul ei au fost nași doar cu numele, căci oficial, părinții lui Robert au fost părinți spirituali pentru tinerii proaspeți căsătoriți

”Părinții iubitului meu sunt nașii de botez ai ginerelui, sunt nașii părinților lui, iar în biserică de fapt și de drept au fost nași părinții iubitului meu. Noi am fost mai mult cu numele, au fost cumva două perechi de nași, dar cumva cununați și căsătoriți am nășit cumva împreună cu părinții lui Robert (n.r. iubitul Mariei Constantin). Faptul că fiind părinții care i-au cununat, nu a fost nicio problemă”, a declarat Maria Constantin, pentru Spynews.ro.

De asemenea, Maria Constantin a oferit câteva detalii și despre fericitul eveniment la care a luat parte alături de familia iubitului ei, spunând că a fost o petrecere foarte frumoasă, iar atmosfera a fost întreținută de mulți artiști cunoscuți, precum Marcela Fota, Ionuț Dolănescu și Axinte.

”Evenimentul a fost foarte frumos. Ei sunt rude ale iubitului meu. A fost o petrecere pe cinste, cu mulți colegi de cântec, Marcela Fota, Ionuț Dolănescu, Axinte. Evenimentul a avut loc în Curtea de Argeș”, a mai spus Maria Constantin.

Maria Constantin și Robert Stoica se căsătoresc anul viitor
După ce a fost cerută de soție, Maria Constantin și Robert Stoica au început deja să-și facă planuri de nuntă, iar fericitul eveniment va avea loc în vara anului viitor. De asemenea, blondina s-a gândit deja și la rochia de mireasă, care va fi realizată special pentru ea, pe comandă.

”Rochia e gândită de câțiva ani. E un model nu neapărat atipic, e un model destul de simpluț, fix să se potrivească pentru un garden party. Cred că în iarnă ne vom apuca de rochie, Florin Burescu se va apuca de ea, el îmi va face rochia de mireasă, am discutat cu el toate detaliile, cum vreau să arate, ce vreau să-mi pună, dar va fi o rochiță foarte drăguță”, a mai zis Maria Constantin.