Radio Simplu

MARIA CONSTANTIN, GATĂ SĂ DEVINĂ, DIN NOU, MĂMICĂ. “ÎMI DORESC!” ARTISTA TOCMAI S-A DESPĂRȚIT DE DACIAN VARGA

Maria Constantin este, din nou, singură după ce s-a despărțit de Dacian Varga. Artista este, însă, optimistă și este convinsă că, într-un final, își va găsi un nou iubit. Cu care chiar intenționează să rămână însărcinată. De precizat că interpreta de muzică populară are, deja, un fiu, din căsnicia cu Ciprian Tapotă Lătărețu.

„Încă îmi doresc lucrul acesta pentru că mai este puţin şi împlinesc 33 de ani. Încă sunt tânără. Nu mai vreau să mă grăbesc în ce priveşte viaţa personală şi având în vedere antecedentele„, a spus Maria Constantin la un post de televiziune.

Maria Constantin și Dacian Varga au pus punct relației
Invitată, recent, la “Acces Direct”, Maria Constantin și-a făcut intrarea cu o mărturisire-bombă: “Viorele, să ştii că sunt liberă!”. Afirmația artistei a venit după ce Viorel Stegaru a cerut-o în căsătorie în glumă… Și… cum în glumă se spun multe adevăruri… asta a făcut și cunoscuta cântăreață de muzică populară. Totuși, inițial, ea nu a dorit să facă niciun comentariu în legătură cu despărțirea de Dacian Varga.

“În ultimii doi ani de zile, n-am mai ieşit să vorbesc despre viaţa mea personală… Nu vreau să comentez. Nu veţi afla nimic! Cel mai important lucru din viaţa mea este copilul meu şi atât”, a spus Maria Constantin în cadrul emisiunii “Acces Direct”.

După ce Mirela Vaida a spus că Maria Constantin s-a despărţit de iubit, talentata artistă a reacționat cu un răspuns afirmativ sec: “Da!”.