Radio Simplu

Margherita de la Clejani, acuzată că își ”terorizează” vecinii! Poliția a intrat pe fir!

Este tânără, frumoasă, curtată, copil de bani gata și crede că are toată lumea la picioare! Dar nu și vecinii, care s-au răsculat împotriva ei din cauza problemelor pe care le-ar face în blocul în care tocmai s-a mutat. CIAO.RO a obținut declarații uluitoare!

Margherita de la Clejani și-a pus vecinii în cap de când s-a mutat singură într-un cartier rezidențial dintr-o zonă centrală a Bucureștiului. Ar fi mai multe motive care i-au făcut pe locatarii blocului să-și piardă răbdarea, iar fiica Clejanilor a fost deja ”amenințată” prin tot felul de mesaje lipite prin scara imobilului.

Din primele informații (cum ar spune anchetatorii), se pare că e Margherita este foarte activă pe timpul noapții, iar zgomotele care se aud din apartamentul ei sunt cele care deranjează poate cel mai mult. De asemenea, pagina de Facebook a asociației este plină de reclamațiile vecinilor, iar Poliția ar fi chemată frecvent din cauza gălăgiei.

„Avem o vecină care se crede vedetă care fumează în lift țigară electronică, iar noi, vecinii cu copii nu mai suportăm să stăm în mirosul emanat de aceasta. Nu își aruncă gunoiul unde trebuie, la 3 dimineața se aud zgomote din apartamentul ei, dă cu aspiratorul, merge pe tocuri, scârțâie și mută mobila, nu știu ce face exact dar suntem mai mulți vecini cărora nu ne place cum se comportă„, au declarat oamenii din blocul în care locuiește Margherita.

Mai mult decât atât, pentru că este și des plecată de acasă, iar patrupedul ei stă singur închis în casă și latră de dorul stăpânei în toiul nopții, unul dintre vecini a chemat zilele trecute Poliția.

„Atunci când vrei să te odihnești nu se poate. Ba latră câinele, ba e gălăgie la 12 noaptea sau la 3 dimineața, avem copii care nu se odihnesc cum trebuie din această cauză, așa că am chemat Poliția„, a mai spus un vecin de-al artistei.

Sursa:Ciao.ro