Radio Simplu

Marcel Vela, mesaj pentru români după Paştele în vreme de coronavirus. „Mâine voi anunţa o acţiune pe care o pregătesc special”

Ministrul de Interne le-a mulţumit celor care i-au transmis urări cu ocazia „acestui Paște atât de diferit”, precum şi celor care au respectat indicaţiile autorităţilor de a sta acasă de sărbători. De asemenea, Marcel Vela a anunţat că marţi va face cunoscută o acţiune pe care o pregăteşte special.

Anunţul lui Marcel Vela după Paştele în izolare din cauza coronavirus
„Mesajele și urările dumneavoastră au venit ca cel mai frumos moment al acestui Paște atât de diferit.
Am simțit că au fost urări menite să mă încurajeze, să ofere forță și energie pentru acțiunile viitoare.

Vă mulțumesc pentru fiecare urare, pentru timpul dumneavoastră, pentru faptul că îmi semnalați anumite aspecte aici, dar mai ales pentru că rămâneți mereu deschiși dialogului.

De asemenea nu pot rămâne indiferent în fața eforturilor dumneavoastră.

Rugămințile noastre au fost aplicate într-un mod exemplar cum poate nu s-au așteptat cei care își doreau să speculeze negativ acest moment. Dovada dumneavoastră de respect și patriotism pentru toată munca noastră din spatele acestor zile a fost cu adevărat impresionantă și vă spun din suflet MULȚUMESC!

Nimic nu poate avea rezultat fără unitate, împreună am fost și suntem o mare echipă care luptă pentru același scop, iar dumneavoastră ați înteles acest mesaj întru totul.

Aceste zile îmi oferă sentimentul de împlinire a misiunii față de cetățeni și față de România.

Pentru că îmi doresc să fiu mai aproape de mesajele primite aici și pentru că vreau ca multe întrebări să nu rămână fără răspuns, mâine voi anunța o acțiune pe care o pregătesc special pentru a rămâne într-un dialog permanent.

O zi cu bine!”, a transmis Marcel Vela, ministrul de Interne, pe Facebook.