Radio Simplu

Mama și fiica prezintă un spectacol de dresaj cu pisici

O trupă de acrobate feline numite Pisicile Savitsky au apărut într-o ediție a emisiunii tip concurs America’s Got Talent! Acestea și-au făcut prezența împreună cu stăpânele lor în cea mai populară parte a emisiunii, atunci când jurații aleg pe cine vor trimite în etapele următoare.

Bineînțeles, pisicile au cucerit pe toată lumea cu atitudinea lor superioară și cozile pufoase, uimind audiența cu exercițiile de dresaj pe care le-au prezentat.

Pisicile talentate și foarte bine dresate s-au plimbate pe țevi, au trecut printr-o cursă cu obstacole și și-au menținut echilibrul în cele mai precare situații. Dresoarele lor erau, în mod evident, la fel de emoționate ca și ele, dar nu au vrut să iasă prea tare în evidență, mai ales că oamenii aveau ce vedea!

Mulți fani ai pisicilor susțin că acest moment ar fi trebuit să primească un buton de aur care să le trimită pe pisici cu câteva etape în avans, dar acest Cirque de Soleil al pisicilor are destul de multe lucruri de oferit.

În ceea ce privește reacția juraților, știm, cu toții, că Simon Cowell are o slăbiciune pentru momentele care implică animale, în special atunci când vine vorba despre câini, dar, se pare că cei mai buni prieteni ai omului se confruntă cu o competiție destul de serioasă pentru inima acestui jurat.

Acest act a uimit foarte tare, tocmai pentru că avea ca personaje principale pisicile, animale despre care se știe că nu sunt tocmai cele mai docile sau ascultătoare și au o personalitate proprie pe care refuză să o schimbe. Așadar, relația acestor două femei, fiică și mamă, trebuie să fie destul de specială cu aceste pisici.

Pline de speranță, Svetlana și Marina au intrat pe scenă la audiția lor care implica pisicile Savitsky, iar atunci când i-au anunțat pe cei patru membri ai juriului, Simon, Heidi Klum, Mel B și Howie Mandel că animalele pe care le dresează sunt pisici, Simon, care are trei căței din rasa Yorkshire Terriers și sunt numiți Squiddly, Diddly și Freddy, nu a fost prea convins la început.

Nici începutul momentului nu a fost prea promițător pentru că una dintre pisici nu a vrut să sară printr-un cerc hula hoop. Totuși, din momentul în care pisicile și-au revenit și s-au mai obișnuit cu scena, publicul a fost fermecat de trucurile pe care acestea au reușit să le facă, primind multe aprecieri.

Mulți dintre noi nu am mai văzut niciodată o pisică făcând astfel de lucruri, iar Simon a spus despre întregul moment:
„Știți de ce a fost totul atât de impresionant? Câinilor le place să facă pe plac stăpânilor, pisicile merg mai mult pe principiul –obligă-mă. Au acea atitudine superioară. Cred că este un loc pe piață pentru un astfel de număr. M-am gândit și la câinii mei uneori, mi-ar plăcea să îi scot la un spectacol și acesta este genul de spectacol la care aș merge.”

Heidi a spus: „în mod evident, sunt foarte impresionată. Am avut și eu o pisică și chiar și atunci când o strigam insistent pe nume, tot nu venea în casă.”