Radio Simplu

Mama mea avea un ficat gras, însă după ce a început să consume acest preparat, organismul ei s-a detoxifiat complet!

Nucile sunt extrem de sănătoase pentru inimă, deoarece acestea pot preveni apariția mai multor boli cardiovasculare, echilibrând în același timp nivelul de grăsime din sânge.

Asemeni nucilor acționează și stafidele, deoarece au o valoare nutritivă extraordinară, putând să îmbunătățească sănătatea generală a organismului. În acest articol îți voi spune cum poți prepara sucul de stafide, astfel încât să redobândești sănătatea și să te protejezi de foarte multe boli.

Nucile sunt o sursă bogată de carbohidrați, astfel încăt, dacă sunt consumate zilnic, cresc nivelul de energie din organism. Acestea pot fi consumate crude sau adăugate în salată ori în iaurt. Nu trebuie omis nici faptul că aceste alimente conțin foarte mult potasiu, recunoscut pentru capacitatea de a echilibra presiunea arterială. Pe de altă parte, conținutul mare de fibre, previne apariția problemelor digestive. Nucile au în compoziție și antioxidanți, iar aceștia luptă cu radicalii liberi, protejându-vă în același timp de dezvoltarea bolii cumplite, numită cancer.

Sucul de stafide are proprietăți magice, putând vindeca organismul de orice boală. Pentru a obține acest suc, trebuie să pui stafidele într-un bol cu apă, timp de 24 de ore. Această băutură incredibilă ajută la detoxifierea organismului, îmbunătățind digestia și prevenind apariția multor boli. .

Experții le recomandă sportivilor să consume acest preparat, deoarece ajută la revitalizarea organismului.

Iată ce trebuie să faci:
Rehidratează stafidele;
Pune la fiert 750 ml de apă;
Adaugă apoi o ceașcă de stafide în apă și lasă amestecul să se răcească;
Strecoară, spală stafidele și pune-le într-un recipient cu capac;
Fierbe apoi 1 litru de apă și toarnă peste stafide;
Lasă stafidele să stea în acea apă 24 de ore, după care poți consuma preparatul.

Bea câte un pahar în fiecare dimineață, pe stomacul gol.