Radio Simplu

Mama Alexandrei Măceșanu, criticată dur: ”O mamă îndurerată nu face campanie unui candidat”! Cui aparține afirmația?

GALERIE FOTO (2)

Mirela, românca plecată în Spania și devenită un adevărat lider de opinie pe site-urile de soicalizare, a criticat-o pe mama Alexandrei Măceșanu.

Mirela alias ”Dracu cu coarne”, vedetă pe Facebook și mamă a trei copii, a criticat-o dur pe mama Alexandrei Măceșanu pe motiv că aceasta a acceptat să-i facă campanie lui Alexandru Cumpănașu.

Mirela spune că doamna Măceșanu a greșit când a ales să facă politică și nu înțelege de ce îl consideră pe Cumpănașu ”salvator” al Alexandrei, în condițiile în care fata este în continuare dispărută.

”Nu cred că dumneata ești în măsură să faci o campanie politică la necazul care ți-a căzut pe umeri. Cred că ar fi trebuit să-ți cauți fata. O mamă îndurerată nu apare pe rețele de socializare să susțină un politician. (…)

Ai spus o treabă pe care eu nu o înțeleg. Ai spus așa: ”De Alexandra nu are dreptul să vorbească decât Alexandru, care este salvatorul ei”. Dragă doamnă, daca fata dumitale este salvată, unde se află? (…)

Orice om, orice mamă are dreptul la opinia lui. Lumea a ieșit în stradă pentru aceste copile și văd că nu i-ați dat în judecată”, a spus Mirela pe un cont de socializare.

Sursa: wowbiz.ro