Radio Simplu

MAI ȚII MINTE ZIUA IZABELEI? EI BINE, IZABELA S-A FĂCUT MARE! CUM ARATĂ AZI ELEVA CARE, ÎN 2015, A INVITAT TOATĂ ROMÂNIA LA ZIUA EI, DIN GREȘEALĂ

GALERIE FOTO (2)

Întreaga Românie a auzit de Izabela, tânăra care a produs, în 2015, isterie pe site-urile de socializare. O puștoaică de doar 11 ani a făcut un eveniment fictiv în mediul online, anunțându-și prietenii că, pe 14 martie, va organiza o petrecere de ziua ei și astfel îi invită să se distreze alături de ea. În doar câteva zile, aproape 100.000 de persoane și-au manifestat dorință de a veni la Ziua Izabelei.

Deși se credea că această campanie, care a luat imediat amploare, este doar o strategie de marketing, ulterior s-a deslușit misterul. În spatele „campaniei” era doar o copilă.

„A fost o joacă de copil. Nu a știut ce face atunci când a postat pe internet. Nu credea nimeni că se va ajunge în acest punct. Normal că nu o să facem o zi de naștere extrvaganta. Deocamdată nu am avut timp să organizez nimic pentru ea, însă cu siguranță va fi ceva restrâns, că până acum. Nu îmi permit să fac o petrecere cu foarte mulți invitați, așa că să cheme colegii de școală și prietenii”, a declarat la momentul respectiv Valerica, mama copilei, pentru CANCAN.ro.

Izabela

Nume mari înscrise pe lista invitaților Izabelei
Traian Băsescu, Leonardo Di Caprio sau… Eminem erau înscrişi pe lista invitaţilor pentru respectivul ”eveniment”. Însă, aşa cum se aştepta toată lumea, era vorba despre conturi false create pe Facebook, doar pentru… distracţia momentului.

Suntem în anul 2019, iar Izabela din Cobadin, județul Constanța, este o adolescentă plină de viață. A început deja să se machieze, se îmbracă conform tendinţelor din modă şi petrece mult timp cu prietenii săi. Izabeleiîi plac mult dulciurile şi adoră să se plimbe în parc cu prietenii sau să meargă la patinoar.