Radio Simplu

Mai mulți angajați Kaufland au fost depistați cu noul coronavirus

Alertă la un magazin Kaufland, unde mai mulți angajați au fost depistați pozitiv la noul tip de coronavirus. Este vorba despre 9 persoane care lucrează în aceași loc și, cel mai probabil, au luat virusul unii de la alții.

Mai mulți angajați Kaufland au fost depistați cu noul coronavirus
Cele nouă persoane infectate cu Covid-19 lucrează la depozitul logistic al hipermarketului Kaufland din Turda, iar conform DSP Alba, Alexandru Sinea, persoanele infectate au legătură epidemiologică între ele, toţi cei testaţi pozitiv lucrând în acelaşi loc, scrie alba24.ro.

Angajații infectați sunt din localitățile Unirea, Noşlac şi din Ocna Mureş. Prima persoană care a fost depistată cu Covid-19 este din Turda, localitate în care numărul celor infectați a ajuns la 261. Până acum, potrivit datelor furnizate de DSP Alba 186 dintre bolnavi s-au vindecat deja.

Vă reamintim că până în acest moment pe teritoriul României, au fost confirmate 17.036 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 9.930 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, până acum, 1107 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș, Olt și Ilfov, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 165 de noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, în acest moment, sunt internați 193 de pacienți. Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 12.351 de persoane. Alte 17.797 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 313.621 teste.