Radio Simplu

„Ma numesc Bogdan, am 31 de ani. La nunta varului meu, am furat mireasa si am facut amor cu ea. Apoi, ea mi-a trimis…”

Un barbat din Adjud i-a scris prezentatoarei unei rubrici fara perdea despre o experienta pe care a avut-o la nunta verisorului sau mai mic.
Tanarul, pe numele sau Bogdan, a povestit cum a trait o noapte fierbinte cu mireasa, chiar in noaptea nuntii. Iata povestea acestuia!
Ma numesc Bogdan, am 31 de ani si sunt din Adjud. Weekend-ul trecut am fost cavaler de onoare la nunta verisorului meu mai mic. Cum se face la noi, am furat si eu mireasa. Am dus-o la un motel si, dintr-una intr-alta, am facut sex cu ea. Sincer sa fiu, mi-a placut. Si ei i-a placut, nu voia saraca Danuta sa se mai intoarca la nunta. Intr-un final, ne-am intors, ce era sa facem?! Dar a fost foarte ciudat, nici nu mai avea chef sa danseze cu varul meu. Mi-a trimis apoi un SMS si mi-a zis ca s-a indragostit de mine si ca a facut o mare prostie ca s-a maritat cu var-miu. Sincer, si eu am prins drag de ea. E fata frumoasa, ingrijita, curata, si ar cam merge, asa. Nu stiu ce sa fac. De o saptamana sunt ingandurat, stau in casa si beau, s-a destainuit tanarul psihologului de serviciu, scrie vrancea24.ro.