Radio Simplu

Lucruri care-ți aduc noroc în casă

Indiferent dacă crezi în superstiție sau nu, cu toții ne dorim un strop de noroc în viața și casa noastră. Există câteva lucruri care aduc în casă norocul, bucuria și bunăstarea. Iată care sunt:

Ușa de la intrare

Potrivit regulei Feng Shui, ușa de la intrare care este situată către Sud trebuie să fie vopsită în roșu sau portocaliu, la Nord în albastru sau negru, la Vest în gri sau alb iar la Est în verde sau maro, pentru a avea noroc.

Lenjeria de pat (de un material moale)

Bine, poate că acesta nu este noroc în sens tradițional, dar potrivit mai multor studii, lenjeria de pat din casă realizată dintr-un material moale menține comfortul și sentimentul de liniște, relaxare.

Elefantul

Aceste animale mari, blânde, sunt văzute ca loiale, înțelepte și statornice, motiv pentru care sunt considerate un simbol al norocului. Păstrează în casă o semi figurină în formă de elefant pentru a-ți proteja familia și pentru a atrage norocul.

Florile proaspete

Florile proaspete de primăvară nu numai că îți vor îmbunătăți starea de spirit. Oamenii care practică Feng Shui-ul cred că florile aduc noroc în casă. Desigur, atâta timp cât sunt îngrijite.

Fructele

Știm că un măr pe zi ține doctorul departe. Dar, aparent, un bol cu fructe citrice atrage la fel de bine norocul. Ține cont de acest aspect pentru a atrage energia pozitivă în casa ta.

Oglinda

În Feng Shui, oglinda este folosită pentru a atrage energia pozitivă. Când o așezi într-un loc în care se reflectă o priveliște minunată din grădină sau peisajul de afară, se crede să atrage pozitivitatea în casa ta.

Buburuza

Toate lumea este fericită când vede primăvara acea insectă drăguță, buburuza. Au și de ce. Se spune că buburuza aduce noroc, motiv pentru care ar trebui să ai în casă un obiect/ o figurină în formă de buburuză. De asemenea, poți picta una pe peretele din camera copilului.