Radio Simplu

Lovitură pentru Dragnea! Nu mai are statut privilegiat în închisoare! Cu cine stă în celulă acum

Starea de spirit a fostului lider PSD pare să fie una bună în penitenciar. Muncește pentru a câștiga credite și vorbește la telefon zilnic. Acesta are dreptul să vorbească o oră în fiecare zi și folosește acest drept din plin.

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, a pierdut statutul de privilegiat și a fost mutat începând de luni într-o celulă împreună cu alți 4-5 deținuți, unul dintre aceștia fiind traficant de droguri. Până să fie mutat acesta se afla singur pe Secția 7.

De asemenea, lui Dragnea i-a fost refuzată permisia, însă a primit dreptul la un pachet suplimentar, spun surse pentru Digi24.ro. Permisia nu o ceruse fostul lider PSD ci a intrat în discuție ca recompensă pentru că a obținut credite prin muncă. Acesta lucrează și sâmbăta pentru a strânge cât mai multe credite suplimentare.

Cum arată o zi în penitenciar pentru Liviu Dragnea
Ziua începe la 6:30 în penitenciar, iar după micul dejun acesta merge la garaj. Până acum ceva vreme aici se întâlnea cu fostul șef al ANAF, Sorin Blejnar, însă acesta a fost mutat la penitenciarul Jilava. Liviu Dragnea primește și vizite, nu foarte dese ce-i drept și vorbește la telefon.

Zilnic acesta vorbește la telefon cu Irina, iubita sa dar și cu Florin Iordache, Codrin Ștefănescu și Alfred Simonis – șeful deputaților PSD. Dragnea are dreptul la telefon o oră pe zi și de cele mai multe ori folosește acest drep pe deplin.