Radio Simplu

Loredana Groza, într-o formă de zile mari! Și-a uimit fanii cu ultima apariție în bikini

GALERIE FOTO (2)

La 49 de ani, cântăreața Loredana Groza este într-o formă fizică de zile mari. Artista și-a uimit fanii de pe internet cu cea mai recentă fotografie pe care a postat-o.

Pe contul său de socializare, Loredana Groza a publicat p fotografie în care apare îmbrăcată doar în bikini și o bluză care abia îi acoperă bustul. Celebra artistă afișează un trup de zeiță, iar fanii săi s-au întrecut în a o complimenta pentru felul în care arată. „Arăți splendid”, „Așa corp minunat! Ești frumoasă”, „Un corp frumos, mai ales la vârsta asta”, „Nici o puștoaică de 20 de ani nu arată ca ea”, „Arăți fenomenal”, „Corpul e frumos dacă e natural”, „Arăți bine și ești sexy”, „Mereu tânără și frumoasă”, i-au transmis admiratorii.

Cu toate acestea, au existat și internauți care au criticat-o pentru că se afișează sumar îmbrăcată în mediul online. Loredana Groza, în vârstă de 49 de ani, este una dintre cele mai de succes și mai apreciate vedete din industria muzicală din România. De-a lungul carierei a scos numeroase hituri care au ajuns la inimile publicului. În plan personal, Loredana Groza este căsătorită cu Andrei Boncea. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Elena.