Radio Simplu

Lora vrea să scoată o melodie cu mesaj pentru Doinița Oancea. Acum cinci ani, a fost acuzată că i-a luat iubitul! 

GALERIE FOTO (3)

Au trecut cinci ani de când Lora s-a cuplat cu Ionuț Ghenu, fostul iubit al Doiniței Oancea, iar vedeta trădată în amor de bărbatul de lângă ea și de buna sa prietenă și-a vărsat oful prin ziare și pe internet. Lora, care a tăcut până acum, vrea să-și spună versiunea și să-și exprime resentimentele în versurile unei melodii.

În plină campanie de promovare a celei mai recente piese, Lora ne-a mărturisit că textul melodiei “Fii tu fata” a avut inițial un alt mesaj, o replică pentru Doinița Oancea, care a acuzat-o acum cinci ani că i-a furat iubitul.

„Aveam ideea de foarte mult timp. Totul a pornit de la un gând negativ, a pornit de la un diss (n.r. – insultă) pe care am vrut să-l dau unei femei, să-i dau o replică acidă prin muzică. Am făcut niște versuri foarte, foarte acide, dar apoi mi-am zis că nu e momentul, n-ar înțelege. La un moment dat, o să-i dau replica, pentru că e bine să spui adevărul”, ne-a mărturisit Lora.

De ce nu și-a spus versiunea până acum? „Cred că faptele unui om și rezultatele muncii vorbesc foarte mult despre el, mai mult decât orice altă gură. Orice se poate specula. Mie mi s-a speculat viața și mi s-au pus lucruri în spate fără să le fi făcut. De aia e bine să-ți păstrezi calmul în situații de genul ăsta, să te abții, să nu dai oamenii în judecată. Asta a fost foarte greu, o perioadă, pentru mine, să nu dau în judecată pentru tot felul de defăimări”.