Radio Simplu

Liviu Vârciu, tătic pentru a treia oară!? Marele anunț al artistului <3

După o relație tumultoasă, cu despărțiri și împăcări, Liviu Vârciu a făcut anunțul momentului. Se pregătește sau nu artistul să devină tătic pentru a treia oară? Într-un interviu recent, Vârciu a vorbit deschis atât despre viața personală, cât și cea profesională.

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune, cu o carieră de peste zece ani în Media, cu un vibe pozitiv și un șarm aparte, care răpește inima oricui, chiar și la prima vedere. Într-un interviu pentru Click.ro, artistul a vorbit despre un proiect foarte important pentru el la ora actuală.„Voi avea şi eu în martie lansarea primului meu film ca şi producător. Până acum am prezentat emisiuni de televiziune, am jucat în filme şi seriale, dar niciodată nu am investit într-un film. Sunt convins că am făcut un film foarte bun, un film surpriză pentru toţi cei care vor veni la cinema. Şi pentru cei care au avut sau nu încredere în mine. Sunt o mulţime de oameni care nu au încredere.”, a declarat Liviu Vârciu pentru sursa citată.

De asemenea, și pe plan personal lucrurile tind să se schimbe și să evolueze, așadar. Artistul a mărturisit că este pregătit oricând să devină tată pentru a treia oară. De altfel, el și iubita sa, Anda Călin, lucrează intens la acest ”proiect”.

„Nu mă opresc, noi încercăm în continuare. Când o fi, o fi, eu şi fata mea (Anda Călin, n.r.) nu ne protejăm, nu nimic.”, a declarat el.