Radio Simplu

Liviu Vârciu împlinește astăzi 42 de ani. Ce urare i-a transmis Cătălin Cazacu prietenului său: „Ajungem să…” / FOTO

Liviu Vârciu și Cătălin Cazacu au o relație de prietenie foarte strânsă și mereu se sprijină unul pe celălalt. De ziua sa, motociclistul i-a făcut o urare specială, făcând referire și la trecerea timpului și cum se apropie de bătrânețe.

Liviu Vârciu se numără printre cei mai apreciați prezentatori de la noi din țară. Acesta are prieteni apropiați, atât în viața de zi cu zi, cât și persoane din showbizul românesc. Cu ocazia zilei sale de naștere, Cătălin Cazacu i-a făcut o surpriză și a postat o urare de ziua sa, pe rețelele de socializare.

Ce mesaj i-a transmis Cătălin Cazacu prietenului său
Cătălin Cazacu și Liviu Vârciu au o prietenie de durată, iar astăzi, motociclistul a transmis un mesaj pe rețelele de socializare. Cei doi se cunosc din copilărie și mereu sunt alături unul pentru celălalt.
Motociclistul a spus că ei sunt ca verii, mai ales după ce au crescut, dar se îndreaptă spre bătrânețe, lucru ce părea imposibil în urmă cu mai mulți ani, când se bucurau de tot ceea ce le oferă viața.

”Cand eram mici eram ca frații, acum ca am crescut suntem ca verii….dar aparent pare că ajungem să îmbătrânim….lucru care părea imposibil acum ceva vreme așa că La Multi Ani SOBO”, a fost mesajul transmis de Cătălin Cazacu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Catalin Cazacu (@cazacu21)

Liviu Vârciu vrea să aibă o petrecere de ziua sa
În prezent, acesta se confruntă cu probleme de sănătate și este nevoit să stea la pat pentru câteva zile. De peste o săptămână, Liviu Vârciu, nu reușește să treacă de gripă, cu toate că a urmat un tratament. El își dorește să-și sărbătorească ziua de naștere, mai ales că nu s-a mai bucurat de o petrecere de doi ani.

”Doar că vineri fac 42 de ani și problema și supărarea mea cea mai mare este că nu aș vrea să fac în pat, acasă. La 40 nu m-am serbat, la fel și la 41 de ani.”, a declarat Liviu Vârciu, la Antena Stars în urmă cu câteva zile.