Radio Simplu

Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici: Arhanghelii care protejeaza zodiile. Capricornii sunt vegheati de Arhanghelul Mihail, surpriza mare la Raci

Mihai Voropchievici si Lidia Fecioru au prezentat, la Antena 3, ce arhangheli protejeaza zodiile.

Berbec
Berbecii il au pe Arhanghelul Ariel. E asociat in traditia iudaica si in vechile texte religioase cu intelepciunea, lumina si autoritatea. Aminteste Berbecilor sa se gandeasca intotdeauna si la cei apropiati, nu doar la ei. Rugciunea cand pleaca, daca ceri ceva, cere intai pentru cei din jurul tau si lasa-te pe tine la urma. Ariel ii ajuta pe oameni sa isi transforme visele in realitate, sa obtina concret anumite beneficii sau bunuri.

Taur
Chamuel este cel care il vede pe Dumnezeu si era considerat unul dintre cei mari ingeri sau arhangheli care il ajutau pe Dumnezeu in toate cele ca sa urgenteze rezolvarea unor lucruri. Este cel care-l ghideaza pe Taur si-l duce pe calea buna pentru a obtine ceea ce isi doreste de multe ori: pacea si iubirea.

Gemeni
Zadkiel inseamna dreptatea lui Dumnezeu. Este un inger al compasiunii si al marinimiei. Gemenii devin foarte empatici cand e cineva in suferinta. Ne invata si ca nicio ruga nu ramane fara raspuns.

Rac
E sprijinit de unul dintre cei mai puternicii arhangheli: Gabriel. E cel mai receptiv sa te scoata din impas. In situatii de criza sau o problema grava, un atac energetic. Numele lui Gabriel in textele vechi inseamna Dumnezeu este puterea mea. Fiecare pronume are o restalmacire. Influenta lui ajuta sa aiba incredere in forta lor interioara. Le da mai multa incredere in ei.

Leu
Zodia este ajutata de Rafael. Este cel care pondereaza cateodata energia si egoul nativilor Lei. Le tempereaza vointa si ii obliga sa se supuna unor reguli. Le ofera o multime de daruri spirituale, ii ajuta sa fie generosi si sa vina cu acele lucruri placute, care sa le ofere alinare suferintelor prietenilor sau semenilor lor.

Fecioara
Are un arhanghel de forta, cel care este cu masuratul, unitatea de masura, Metatron. Invata masura lucrurilor, ne ajuta sa crestem, sa evoluam prin fiecare experienta si numai acela care invata permanent este capabil sa-si ajute semenii. Nu va rugati doar atunci cand sunteti la ananghie. Este capabil sa-si ajute semenii in momente de cumpana. Fii multumit cu ceea ce ai.

Balanta
Este sustinuta de Hagiel sau Haniel. Bucuria sau gloria lui Dumnezeu. Personifica starea spirituala de echilibru deplin prin rugaciune si credinta. Nativii sunt indrumati sa cantareasca lucrurile si sa depuna efort mare pentru a echilibra situatiile tensionate pentru a putea evolua lucrurile.

Scorpion
Zodia este protejata de Azrael. Ajuta oamenii sa treaca fara durere in lumea de dincolo. Este legat de casa mortii si roata zodiacului. El propovaduieste moartea si reinvierea. Nativii invata de la ei sa judece oamenii, sa astepte cursul firesc al faptelor si al timpului si sa se bucure de viata acum. Traieste clipa.

Sagetator
Ocrotita de Uriel. I se spune lumina lui Dumnezeu. Se credea ca cei pe care ii ocroteste Uriel au sufletul stralucitor, exaltat, plin de bucurie si de compasiune. Nativii zodiei trebuie sa beneficieze de lumina cunoasterii, sunt spirite libere, curioase, capabile sa se inalte prin spiritualitate.

Capricorn
Este aparat de Mihail. Un inger sfant si plin de curaj si de intelepciune, care reprezinta puterea lui Dumnezeu. Este aparator al dreptatii, al ordinii si al credintei si ii invata pe cei pe care ii ocrotesc sa traiasca drept oricat de stramba ar fi lumea.

Varsator
Zodia este sprijinita de Arganghelul Cassiel. Este unul din arhangelii invatatori, care urmeaza destinele muritorilor si ii indruma pe un drum de la distanta sau este misiunea lor cea adevarata de a pastori. Nativii invata sa beneficieze de fiecare experienta a vietii, de curgerea timpului si intelepciunea pe care ti-o da evolutia sufleteasca si spirituala.

Pesti
Sunt ajutati de Asariel. Numele lui se traduce din vechea limba prin sintagma Dumnezeu este ajutorul tau. Este un inger al compasiunii, ajutatori si ocrotitori. Invata sa fie alaturi de semenii lor la nevoie si sa-i sustina in perioadele grele sau momente de cumpana, la rascruci de hotarari.