Radio Simplu

Lidia Buble, declaraţia care-i va pune tot showbiz-ul în cap! Uite ce a spus despre Andra

Lidia Buble este o artistă care a avut o ascensiune într-adevăr fulminantă în industria muzicală. Simpatica blondă este considerată una dintre cele mai bune voci din România, iar în patru ani, de când a debutat, a scos numai hit-uri.

Fără îndoială solista este pe „val”, iar talentul ei este incontestabil.

O trăsătură destul de rară în showbiz pe care protagonista noastră o are este sinceritatea.

Lidia Buble, declaraţia care-i va pune tot showbiz-ul în cap. „Toţi mai falsăm”

Vedeta le răspunde la curiozităţi chiar şi „hater-ilor” şi celor care-i critică anumite prestaţii de pe scenă. De curând, un urmăritor de pe instagram i-a reproşat că a falsat la un spectacol.

Răspunsul Lidiei pentru persoana respectivă a fost prompt şi…halucinant.

„Este un singur artist în tot showbiz-ul nostru, unul singur, care nu falsează niciodată şi acela este Andra. În rest, toţi mai falsăm”, a declarat Lidia de curând.

E oficial! Lidia Buble și Răzvan Simion s-au căsătorit în secret! La mai bine de jumătate de an de când a avut loc nunta, iubita prezentatorului matinalului de la Antena 1 a dat vestea cea mare prin intermediul unui mesaj, care a însoțit mai multe poze realizate pe parcursul lui 2018. Talentata cântăreață a făcut publică și o imagine emoționantă din ziua în care a îmbrăcat rochia albă de mireasă în care își sărută pentru prima dată bărbatul iubit, care i-a devenit soț. Vestea cea mare vine după ce în timpul vacanței lor de astă vară din Maldive, Răzvan Simion a publicat o fotografie și un mesaj care i-a făcut pe mulți să creadă că au dus relația la următorul nivel: cel al mariajului.

„Lidia Buble şi Răzvan Simion s-au căsătorit. Asta îmi ajunge la urechi în această dimineaţă. Acum… trebuie să recunosc că ea mi-a zis în interviul realizat acum ceva timp că, deşi, nu a cerut-o încă în căsătorie, se aşteaptă ca Răzvan Simion să-i facă o surpriză şi să se trezească direct în mijlocul nunţii ei. În aceeaşi manieră în care acum s-a trezit în mijlocul vacanţei ei, în #Maldive, acolo unde se pare că a avut loc şi neaşteptata nuntă. Dacă se întreabă cineva cum a arătat rochia de mireasă, o poate vedea în postarea de #Instagram pe care Rpzvan Simion a postat-o pe contul lui oficial. Dacă e cu nuntă, să fie: «Casă de piatră şi munţi de fericire!». Dacă nu e cu nuntă, să fie tot cu: «Casă de piatră şi cu munţi de fericire!», pentru că sigur va urma”, a declarat jurnalista Ileana Voicu Ghinea în cadrul unui interviu acordat pe 28 iunie.

Lidia Buble a devenit soția lui Răzvan Simion în cadrul unei ceremonii discrete, care a avut loc pe una dintre superbele plaje din Maldive, unde cei doi îndrăgostiți și-au petrecut o vacanță în luna iunie, la mai bine de o săptămână de când artista și-a sărbătorit ziua de naștere. Iubita prezentatorului a împlinit 25 de ani pe 9 iunie. În urmă cu câteva ore, ea a postat pe contul său de Instagram mai multe poze, printre care și una din ziua nunții, iar la descriere a pus un mesaj emoționant.

„Casă de piatră!! Să fiți binecuvântați!!🤗♥️”, „Ce mai bine păstrată secret nuntă din 2018, ador asta!! Felicitări🥂 și un An Nou fericit!! 🎊”, „Ce faină poză! Să aveți o ieșire din 2018 și o intrare a 2019 fericită. Sănătate, iubire și pace în familie, suflete!💖🌻🎊🎉💖”, „Casă de piatră, Lidia și Răzvan”, „Ce frumooooss ❤❤❤” sunt cinci dintre mesajele lăsate de prietenii virtuali.

Nu se știe exact data nunții Lidiei Buble cu Răzvan Simion, însă, prezentatorul a postat pe Instagramul lui o poză care a făcut multă vâlvă pe 27 iunie, în dreptul căreia a scris: „Spune: «Da!»…”. De altfel, pe 23 iunie, Lidia Buble a făcut publică o poză în care apare în timp ce stă cu spatele la aparatul de fotografiat și poartă o rochie albă… cea îmbrăcată în ziua în care a devenit mireasa lui Răzvan Simion.