Radio Simplu

Lidia Buble, cu ochii în lacrimi. Artista s-a emoționant: ”E prima dată când..”

Celebra artistă Lidia Buble nu s-a putut abține și a izbucnit în lacrimi. Aceasta a cedat, din cauza emoțiilor, iar aflată în mașină, cu masca pe față, cântăreței i-au dat lacrimile de bucurie. Nu și-a putut explica de ce-i curg lacrimile, însă se pare că erau de fericire, pentru că piesa ei cu Vunk a fost difuzată la radio.

”E pentru prima dată când îmi aud piesa la radio și mi se pare… deci n-am cuvinte.”, a spus Lidia Buble.

Piesă nouă pentru fostul iubit, Răzvan Simion?
Fanii se întreabă dacă noua piesă, pe care Lidia a ascultat-o în mașina ei, este de fapt o dedicație pentru fostul iubit, Răzvan Simion. Artista dă de înțeles că această piesă are ceva special, tocmai din acest motiv a și izbucnit în lacrimi.

„Și dacă, de fapt, „Vino” din „Vino, du-te” este un substantiv și se referă la sentimentul de vină care apae când ți-e lumea mai dragă? Nu te-a gândit la asta, nu? :)”, spune Lidia pe InstaStories.

Totodată, Lidia Buble dezvăluie faptul că piesa este deja difuzată la radio, deși nu este lansată.

„Dacă ați ști voi cât sunt de fericită… E pentru prima dată de când sunt eu în această industrie când o piesă îmi intră pe radio și nu este nici măcar lansată. Piesa asta cu Vunk mie îmi place foarte mult, simt piesa asta prin vene, îmi place de nu mai pot. Mai este foarte puțin și se lansează piesa, abia aștept. Tema clipului este diferită față de tot ce am făcut până acum, mă bucur foarte tare.”, a povestit Lidia Buble pe pagina ei de Instagram.

SursA:Wowbiz