Radio Simplu

Lidia Buble a fost părăsită? Răzvan Simion s-a dat de gol. E finalul relației?

În presă există zvonuri cum că relația dintre Lidia Buble și Răzvan Simion s-a cam deteriorat. Deși nu există fapte concrete și niciunul nu a dat până acum semne că relația dintre ei nu mai merge, Răzvan a făcut niște declarații interesante care lasă loc de interpretare.

Ce spune co-prezentatorul de la Neața cu Răzvan și Dani
În emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani”, Răzvan Simion s-a conversat cu specialistul în film al emisiunii, Cătălin Anchidin. Acesta i-a dedicat moderatorului o dramă romantică din 1938, ”Jezebel”, iar de aici și până la o replică… interpretabilă nu a mai fost decât un pas, notează cancan.ro

”Mi-ai adus Jezebel, un film despre care am vorbit acum trei ani, dar mi l-ai adus acum pentru că mi-ai spus că mi se potrivește. Ceea ce mă deranjează…”, a menționat Răzvan. Firește că Cătălin Anchidin a dorit să știe ce îl deranjează pe Răzvan, iar acesta a fost sincer: „Pentru că relația noastră, dragul meu prieten, începe să fie din ce în ce mai… Mă rog…”, a declarat acesta.

Răzvan nu a fost niciodată la casa părintească a Lidiei
”Nu este că nu vrea să-l cunoască pe tata. Noi avem o regulă în familie: nu avem voie să mergem să ne prezentăm iubitul sau iubita până nu avem de gând să facem pasul cel mare, adică nunta. Cum noi nu avem de gând să facem treaba asta… o să mai dureze puțin. Îți dai seama că la 11 copii, dacă fiecare ne-am fi dus toți iubiții și toate iubitele, părinții mei se lipesc foarte repede de orice persoană. Și ne-au zis să-i scutim de tot stresul acesta și nebunia asta, să-l aducem pe cel cu care aveți de gând să întemeiați o familie. Până nu are de gând să-mi ceară mâna nu are ce căuta la mine acasă”, a declarat Lidia pentru VIVA!.