Radio Simplu

LIDIA BUBLE A FOST CERUTĂ ÎN CĂSĂTORIE DE RĂZVAN SIMION? „AM SPUS DA”

Veste mare în showbizul românesc! Lidia Buble a fost cerută, în sfârșit, în căsătorie de Răzvan Simion! Ce poate fi mai frumos de Ziua Îndrăgostiților, decât să te bucuri de un asemenea moment unic?

Lidia Buble a dat vestea cea mare! Răzvan Simion a cerut-o în căsătorie pe blondină și este cum nu se poate mai fericită. Totul a avut loc astăzi, de Ziua Îndrăgostiților, iar cea care a dat marea veste pe Instagram a fost chiar artista! Blondina s-a fotografiat cum nu se poate mai fericită, cu un zâmbet pe care îl poți vedea din satelit, iar în imagine apare și Răzvan Simion, bărbatul vieții sale și cel care, implicit, îi va deveni soț! De asemenea, artista a postat și un mesaj emoționant în dreptul fotografiei de pe rețeaua de socializare. „Am zis “da!” Si se face liniste.❤️” a scris Lidia Buble, pe Instagramul său.

Răzvan ține inelul într-o cutie în formă de inimioară, iar Lidia Buble radiază de fericire! Ce poate fi mai frumos? Artista a așteptat cu sufletul la gură acest moment, mai ales pentru că Răzvan nu-i cunoaște, încă, pe părinții săi.

Părinții Lidiei Buble le-au spus tuturor copiilor că vor să îi cunoască pe partenerii lor de viață doar în momentul în care este ceva stabil și se pregătesc de căsătorie. Se pare că acum este momentul potrivit pentru Lidia Buble, de a-i prezenta părinții lui Răzvan Simion. Deși s-a spus că cei doi sunt la un pas de despărțire, lucrurile sunt cum nu se poate mai clare între ei și nu se pune problema de vreo separare. Mai mult, acum ne așteptăm, în curând, la o mare, mare nuntă!

Fanii au felicitat-o imediat după ce a postat imaginea de pe Instagram și i-au urat casă de piatră! Cu toate acestea, ar putea fi vorba de o simplă reclamă la Huawei, după cum se poate vedea în hashtag-urile puse de vedetă, care fac referire, mai exact, la o pereche de căști compatibile cu un anumit model de telefon. Trebuie să recunoaștem, însă, că fotografia este una extrem de reprezentativă!