Radio Simplu

Le mai știți? Spuneau că România nu le merită și au plecat din țară să demonstreze că au talent. Au trăit cea mai mare rușine și au ajuns în topul penibililor. Ce au ajuns să facă gemenele Indiggo acum:

GALERIE FOTO (2)

Gabriela și Mihaela Modorcea, gemenele Indiggo, trăiesc experiențe noi în America, acolo unde sunt stabilite de ceva vreme.

Gemenele de la Indiggo, Gabriela și Mihaela Modorcea, au încercat din răsputeri să-și facă o carieră în țară, dar nu au reușit să se impună pe piața muzicală din România. Astfel, ele au decis să-și încerce norocul și peste hotare și au luat drumul Americii, unde au devenit faimoase.

Gabriela și Mihaela au făcut eforturi uriașe să ajungă celebre, însă fără succes. În anul 2008, gemenele de la Indiggo au vrut să demonstreze încă o dată ce pot și s-au înscris la show-ul de talente „America’s Got Talent”. Însă, prestația lor a lăsat mult de dorit. Cele două au urcat pe scena fardate strident, în rochițe extrem de provocatoare și au interpretat melodia „New York, New York”, reușind să șocheze pe toată lumea, iar David Hasselhoff, starul din serialul „Baywatch”, le-a criticat dur.

Cele două fete, care la un moment dat au fost incluse în topul penibililor, s-au apucat acum de dans. Și nu de orice fel de dans, ci de belly dance, adică dans din buric.

Mihaela și Gabriela Modorcea oferă cursuri de hip hop belly dance, după cum se arată într-un anunț făcut public pe contul de socializare ale uneia dintre gemenele Indiggo, care joacă pe Broadway în piesa “Wicked Clone”.