Radio Simplu

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr. s-au căsătorit în secret și s-au mutat împreună! Cum arată locuința celor doi

S-au căsătorit în secret și s-au mutat împreună! Lavinia le-a arătat fanilor imagini din intimitatea lor! Frumoasa brunetă pare să fie „stăpâna” casei, de când i-a luat locul Andreei Marin! Uite cum arată locuința:

Lavinia Pîrva şi Stefan Bănică Junior trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de cinci ani. Cei doi artişti locuiesc împreună, iar relaţia lor pare extrem de serioasă.

Lavinia a postat pe pagina unui site de socializare o imagine din cuibuşorul celor doi. Cântăreaţa pare extrem de fericită şi se bucură de confortul căminului.

Ștefan Bănică jr. este un cântăreț de muzică ușoară, rock, prezentator, moderator, personalitate remarcabilă TV, actor de film și teatru român. Este fiul celebrului actor Ștefan Bănică și al jurnalistei Sanda Vlad-Liteanu.

Ştefan Bănică Junior a fost căsătorit cu Andreea Marin. Cei doi au divorţat şi au împreună o fiică pe nume Violeta.

 

CITESTE SI: Așa arată casa în care s-a nascut marele actor Stefan Banică! Maestrul a văzut lumina zilei în Călarași, acolo unde este cinstit și cu o statuie în mijlocul orașului

Stefan Banica s-a nascut pe 11 noiembrie 1933, in Calarasi.

Mare actor de comedie, dar si cantaret cu uriasa priza la public, Stefan Banica senior a vazut lumina zilei pe 11 noiembrie 1933, in Calarasi, fiind fiul lautarului Dragan Constandache Banica. Nu mult dupa aparitia lui Stefan, familia s-a mutat in Capitala, iar pustiul a devenit un obisnuit al corului de copii de la Radio.

La 22 de ani, Banica senior a absolvit Institutul de Teatru, cariera sa cuprinzand apoi o multime de filme de referinta si aparitii in piese de teatru. Stefan Banica a incetat din viata pe 26 mai 1995, la Bucuresti, la doar 61 de ani, dar mostenirea sa artistica este cinstita cum se cuvine de fiul sau, Stefan Banica junior, si el un actor consacrat, dar si un solist de anvergura.

Pe casa natala a artistului din Calarasi a fost montata de autoritati o placa de marmura ce aminteste faptul ca acolo s-a nascut Stefan Banica. Potrivit unui reportaj realizat de ziarul Adevarul la fata locului, casa nu mai apartine urmasilor lui Banica, fiind revanduta de mai multe ori. In memoria lui Banica senior a fost denumita o strada din oras, ridicandu-se si un bust al marelui actor in mijlocul urbei. Anual, in Calarasi se desfasoara si festivalul de teatru pentru amatori „Stefan Banica”.