Radio Simplu

Lavinia Pârva, în rochie mini la trei luni după ce a născut. Așa a ieșit soția lui Ștefan Bănică din casă

GALERIE FOTO (2)

În urmă cu trei luni, Lavinia Pârva aducea pe lume un băiețel perfect sănătos. Soția lui Ștefan Bănică și-a revenit spectaculos după sarcină, iar acum poate îmbrăca din nou rochii mini. Proaspăta mămică a întors toate privirile în parc.

La un moment dat, Lavinia Pârva pierduse lupta cu kilogramele, ceea ce era destul de normal, având în vedere că era însărcinată. Soția lui Ștefan Bănică a slăbit foarte mult după ce a născut, iar acum, la trei luni după ce l-a adus pe lume pe Alexandru, bruneta a început să poarte rochii mini, din nou.

Proaspăta mămică a ieșit în parc cu micuțul Alexandru, iar aceasta atras toate privirile celor din jur cu ținuta ei. În timpul sarcinii, Lavinia Pârva s-a îngrășat 20 de kilograme și acum speră să reușească să le dea jos pe toate.

‘Am mâncat cam tot ce am poftit (n.r. în sarcină). Mi-au plăcut foarte tare fructele. Am mâncat multe gutui. Am luat destul de multicele kilograme în sarcină, am reţinut multă apă, dar lucrul ăsta s-a rezolvat imediat după ce am născut. Mi-aş dori să ajung foarte repede poate mai slabă decât înainte. Nu este asta o problemă’, a dezvăluit Lavinia în iulie la sfârșit.

Cum este Ștefan Bănică în rolul de tătic
În ceea ce privește relația lui Ștefan Bănică cu fiul său, Alexandru, Lavinia a povestit că „tăticul este foarte cool, Ștefan este un tată foarte cool. Este îndrăgosit peste cap de el’ .
Alexandru s-a născut pe data de 16 mai și este primul copil al Laviniei și al treilea copil al lui Ștefan Bănică, acesta mai având o fiică, Violeta (11), provenită din mariajul cu Andreea Marin, și un fiu, Radu Ștefan (17), provenit din relația pe care a avut-o cu Camelia Constantinescu.