Radio Simplu

La mulţi ani, Mihai Morar! Petrecere cu fast şi invitaţi de excepţie, în direct la Antena Stars. VIDEO

GALERIE FOTO (3)

Ediţia de luni, 14 octombrie, a emisiunii „Răi Da Buni” de la Antena Stars a început într-un mod cu adevărat inedit şi continuă la fel! Pentru că este ziua de naştere a îndrăgitului prezentator Mihai Morar, în platou şi-au făcut apariţia invitaţi unul şi unul, iar surprizele … pe măsură!

Diana Matei şi Taraful Cleante au dat startul petrecerii de la „Răi Da Buni”, organizată cu ocazia zilei de naştere a lui Mihai Morar.

„Bună seara şi bine v-am găsit! E ziua mea de naştere şi ca în fiecare an nu trebuie să închiriez local, scap fără multe cheltuieli. Dimineaţa închiriez radio-ul pentru a-mi sărbători ziua, iar seara… un platou de televiziune! Vă mulţumesc pentru toate gândurile la care am răspuns şi la cele la care nu am răspuns! Le-am citit, dar fizic nu ai cum să răspunzi la toate, să mai ai şi o viaţă…”, a spus Mihai Morar la începutul emisiunii.


Mihai Morar, mesaj emoţionant de ziua lui
„LECȚIA DE LA 38. 💫💡 38 de ani. De când m-o făcut mama-n lume. De când trăiesc între rele și bune. De când caut să mă stăpânesc de rău și să mă stăpânească binele. De când învăț viață. Dau timpul înapoi. Anul trecut, de ziua mea. Eu, la 37. Ce îmi doream am scris atunci. Povești. Ce am primit? Țin azi în brațe. Însăși Povestea. Nu mi-aș fi imaginat pentru nimic în lume că asta va fi poza mea de la 38 de ani. Și toate astea s-au întâmplat într-un an. Atât. Plus lecția acestui an: VIAȚA NU ÎȚI DĂ CEEA CE ÎȚI DOREȘTI, VIAȚA ÎȚI DĂ CEEA CE EȘTI. Nu poți schimba viața, nu o poți stăpâni. Poți să te schimbi doar tu pe tine, când tu (nu viața) pui stăpânire pe tine. Cu 💫❤️, MM”, a scris Mihai Morar pe Instagram.

sursa: spynews.ro