Radio Simplu

La mai mult de 15 ani după ce și-a întâlnit pentru prima dată tatăl vitreg, femeia i-a dat acestuia o cutie ciudată. Când a deschis-o, bărbatul nu a mai fost în stare să vorbească. Povestea lor a ajuns în ziare. Ce i-a dat

Lindsey Collins a avut mereu, de când își poate aminti, un tată vitreg care a avut grijă de ea ca de propria lui fată. Acum Lindsey are 26 de ani, și îl cunoaște pe tatăl vitreg, Mark High, de când avea 9 ani, adică aproape dintotdeauna, o viață de om.

Deși familia a discutat și în trecut despre adopție, problemele vieții au intervenit și au decis să amâne adopția oficială, dar Lindsey spune: ,,A fost mereu acolo pentru mine. Încă de la început, s-a asigurat că sunt parte a familiei lui”.

Când era copil, Lindsey o avea doar pe mama drept model de viață. Dar când mama ei și High au decis să facă pasul cel mare și să se căsătorească, fata a simțit instant că tatăl ei vitreg face parte din familie: ,,Mereu m-a sprijinit și m-am putut baza pe el. În orice punct al vieții mele, când aveam o întrebare, petreceam mult timp împreună și vorbeam”.

Tatăl adoptiv povestește și el: ,,Am tratat-o mereu de parcă ar fi fost fiica mea. În mintea mea, am adoptat-o din prima secundă”.

Așa se face că, de ,,Ziua Tatălui”, fata a decis să îi dea tatălui adoptiv o cutie specială, era o cutie care conținea actele de adopție pe care el trebuia doar să le semneze, drept cadou. Mai mult, fata a filmat momentul extrem de emoțional. Declarația tatălui a fost simplă: ,,M-am pierdut, îmi doream a atât de tare să fiu tatăl ei”.

Iată cum a decurs totul, nimeni nu va regreta că a privit aceste imagini: