Radio Simplu

La doar 6 ani a facut un super show pe scena

Talentul este un dar divin pe care il primim indiferent de varsta sau de locul in care ne-am nascut sau ocupatia pe care o vam a un moment dat.

Acesta apare din senin si noi trebuie sa avem grija sa il crestem pana reusim sa atingem cu el cele mai inalte performante posibile.

Spre exemplu cei doi copii din clipul postat mai sus au reusit sa uimeasca o lume intreaga cu talentul lor, iesit din comun pentru niste copii de doar 6 anisori.

Katya si Nikita sunt doi copii din Ucraina care au venit in fata juriului unui spectacol de talente cu un numar mai putin obisnuit mai ales pentru doi copii.

Acestia le-au prezentat juratilor un spectacol de acrobatii la mare inaltime.

Pentru a realiza acest lucru este nevoie de multa munca si mai ales de multa concentrare si forta in brate. Cand i-au vazut de ce sunt in stare juratii nu si-au mai putut stapani reactiile.

Cele mai cunoscute si distractive jocuri pentru copii 5 ani. Va plictisiti in casa? Cauti sugestii de jocuri amuzante? Incearca aceste jocuri si nu vei regreta. Am adunat idei de jocuri pentru copii de 5 ani sau mai mari, jocuri la care poti apela atunci cand petreci timp cu copiii acasa.

Vanatoarea de comori

Jocul se poate juca cu monede, nasturi sau orice alte obiecte mici si identice. Cum ideal ar fi sa folosim obiecte ceva mai curate, putem folosi o mana plina de nasturi din trusa de art&craft.

Cum se joaca? Ascunde intr-o camera nasturii in locurile cele mai traznite dupa care invita copiii sa le gaseasca. Stabileste un timp alopcat jocului, da-le copiilor cate un pahar de plastic pentru a putea duce nasturii si cine gaseste cei mai multi castiga!

Numar jucatori: minim 2 copii

Telefonul fara fir

Telefonul fara fir este unul dintre cele mai amuzante jocuri pentru copii de 5 ani. Cu cat il joaca mai multi copii cu atat jocul este mai distractiv.

Cum se joaca? Copiii stau in sir unul langa celalalt si. Primul ii sopteste REPEDE la ureche urmatorului copil un cuvant, pe care nu are voie sa il repete. Acesta sopteste in acelasi mod mai departe cuvantul (sau ce a inteles) urmatorului copil si asa mai departe.

Ultimul jucator trebuie sa spuna cu voce tare ce cuvand a inteles. Cateodata cuvatul de la final seamana atat de putin cu cel spus inital si de aceea copiii se pot amuza copios.

Ghiceste numarul

Jocul poate fi jucat de catre copiii care au invatat sa numere.

Cum se joaca?

In functie de varsta si de numarul pana la care copilul stie sa numere, stabiliti un numar maxim. De exemplu pana la 10 sau 20, sau chiar 100 sau 1000 pentru copiii ceva mai mari. Primul jucator spune spre exemplu “Ma gandesc la un numar intre 0 si 10”.

Urmatorul incerca sa ghiceasca numarul si daca nu ghiceste primul ii da indicii de genul “mai mare” sau “mai mic”, pana numarul este ghicit si primul spune: AI GHICIT!

Numar jucatori: minim 2 copii

6. Ghiceste animalul

Cum se joaca? Primul jucator se gandeste la un animal iar ceilalti au la dispozitie un numar de intrebari convenit in prealabil (5-10-20 si in functie de varsta copiilor) pentru a afla despre ce animal este vorba.

Se pot da doar raspunsuri cu DA sau NU. Exemple de intrebari: “Traieste in apa?”, “Are aripi?”, “Are ţepi?”, “Are gatul lung?”.