Radio Simplu

La ce să te aștepți, în funcție de zodie, în cea de-a doua jumătate a anului 2018…

A trecut deja jumătate din an, așa că probabil vrei să știi ce te va aștepta în cea de-a doua decadă… Tocmai din acest motiv, trebuie să citești articolul de astăzi!

Berbecul are șanse mari să se despartă

Pe plan sentimental, nu vei sta prea bine în cea de-a doua jumătate a anului, deoarece vei realiza că nu te mai regăsești în relația actuală.

Taurul se va căsători

Taurii vor avea de câștigat atât pe plan financiar, cât și sentimental. Ei bine, cele două vor merge mână în mână deoarece taurul se căsătorește, deci este posibil să obțină un dar destul de stufos, după ce va număra banii din plic.

Dacă nu ți-ai găsit jumătatea, ești pe cale să o faci, până la finalul anului!

Gemenii se schimbă radical

Te vei transforma și vei trăi emoții unice. Este foarte posibil să aduci pe lume un copil. De asemenea, și comportamentul față de cei din jur va fi altul decât cel pe care l-ai avut în prima jumătate a anului.

Racii au noroc

Viitorul sună promițător. Cu mărirea de salariu obținută recent și cu bonusurile pe care le tot ceri și ți se cuvin, vei avea un final de an destul de bogat. Ne bucurăm pentru tine!

Leul își schimbă locul de muncă

Te-ai cam săturat de locul în care îți desfășori activitatea, de ceva timp, așa că te-ai gândit că ai nevoie de un suflu nou. Privește partea plină a paharului și nu te plânge de nicio schimbare, spre finalul anului.

Fecioara este mult mai radicală

Vei avea parte de o perioadă în care îți vei dori neapărat să iei decizii radicale. Este posibil să scoți din viața ta acele persoane care te încarcă cu energie negativă sau chiar să îți schimbi locuința. Atât de radical vei fi!

Balanțele pierd bani

Venus va intra în retrograd în casa ta, iar acest lucru determină pierderi financiare. Doar te-ai obișnuit, încă de la începutul anului, nu?

Scorpionul trăiește viața la maxim

Pentru tine urmează perioada de glorie, cea pe care ai așteptat-o de șapte ani. Meritele îți vor fi răsplătite și îți va fi apreciată adevărata valoare.

Capricornul are ghinion

Urmează șase luni de ghinion, zi mersi că nu șapte ani! Vei fi bulversat și vei trăi schimbări pe care nu le-ai mai experimentat până acum.

Săgetătorul suferă mult

Vei avea de parcurs o perioadă grea, începând cu luna iulie, deoarece te vei împiedica de obstacole și situații dificil de rezolvat, însă nu trebuie să te demoralizezi, ci din contră, trebuie să lupți pentru a răzbi.

Vărsătorul se va încărca de energie

Aveai nevoie de această energie, pentru că în interiorul tău există un zbucium. La finalul anului, vei trage linie și vei realiza cât de departe ai ajuns anul acesta.

Peștii vor fi înșelați

Este foarte posibil să ai parte de scandaluri în lunile ce vor urma, deoarece partenerul de viață sau chiar prietenii te vor înșela. Vor apărea la suprafață secrete care te vor face să suferi.