Radio Simplu

La 1,65 m, Chrissy Metz are 180 kg și niciun complex. Cum arată iubitul îndrăgitei actrițe

GALERIE FOTO (2)

Actrița Chrissy Metz (38 de ani) este cunoscută în special datorită rolului Kate Pearson din serialul ”This Is Us”.

Dacă, în serialul în care joacă, Chrissy are o viață sentimentală tulburată, în viața reală, aceasta a fost căsătorită timp de șapte ani, apoi a avut mai mulți iubiți celebri.

Înainte de a deveni faimoasă grației rolului din ”This Is Us”, Chrissy a fost căsătorită cu scenaristul britanic Martyn Eaden. Potrivit Daily Mail, care citează din cartea lui Metz, ”This Is Me: Loving The Person You Are Today”, Chrissy l-a cunoscut pe Martyn pe un site de matrimoniale. În ciuda distanței dintre ei – Metz trăia în Los Angeles, iar Eaden în Sheffield, Anglia, cei doi au corespondat intens pe email înainte ca Eaden să o viziteze pe actriță în Statele Unite.

Un an mai târziu, Eaden a cerut-o de soție, iar cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii în Santa Barbara, California. În cartea sa, Metz explică de ce relația lor s-a deteriorat pe parcursul anilor și, într-un final, au divorțat. ”Pur și simplu, nu ne potriveam”.

În timpul primului sezon al serialului ”This Is Us”, Chrissy Metz s-a îndrăgostit de Josh Stancil, care făcea parte din echipa din filmare.

În martie 2018, Metz a declarat pentru Us Weekly că ea și Stancil s-au despărțit cale amiabilă și că el s-a mutat la alt show chiar înainte de despărțire. ”Eu rămân întotdeauna prietenă cu oamenii cu care am fost într-o relație”, a adăugat Chrissy.

La ora actuală, Chrissy Metz are un iubit cu 13 ani mai tânăr, compozitorul Hal Rosenfeld. Cei doi și-au făcut relația publică pe covorul roșu, la Globurile de Aur 2019.