Radio Simplu

Julia Chelaru îmbracă rochia de mireasă pentru a doua oară. „ Când iubeşti un om vrei să fii cu el şi cu acte”

Julia Chelaru și Bogdan Jianu au divorțat în mare secret, după 17 ani de relație. Artista nu a stat prea mult singură și și-a găsit alinarea în brațele lui John, bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste, de mai bine de un an.

Julia și John formează un cuplu discret, iar aparițiile lor în public sunt extrem de rare. Artista a vorbit despre nunta cu acesta și recunoaște că este pregătită să îmbrace pentru a doua oară, rochia de mireasă.

„M-aş mai mărita o dată, de ce nu? Înainte îmi păsa de gura lumii, dar acum nu mă mai cramponez de nimic, vreau să fac ce simte inima. Am primit un inel de la el, dar nu inelul ăla încă. Eu aş mai face o nuntă, mai ales că el nu a avut niciodată parte de aşa ceva. Nu a fost niciodată mire. Când iubeşti un om vrei să fii cu el şi cu acte’, a declarat solista pentru click.ro.

„Îmi doresc o nuntă din aia nebunească. Eu am avut o nuntă de poveste, dar uşor cuminte. Acum pentru că sunt altfel, m-am redescoperit, ca să zic aşa, parcă aş vrea altceva. Vreau o nuntă aici în Bucureşti, să fie o locaţie superbă, să fie vară, dar să fie nebunie de petrecere, cu artişti mulţi, cântări, toate genurile de muzică’, a mai spus Julia.