Radio Simplu

Joana Benedek, actriţa din România care a făcut senzaţie în America Latină, este de nerecunoscut! Cât de mult s-a schimbat, după ce s-a pocăit

GALERIE FOTO (2)

Joana Benedek s-a pocăit și a renunțat la telenovelele sexy. Diva serialelor mexicane a dispărut de mai bine de doi ani ani din lumina reflectoarelor, după ce tatăl româncei a încetat din viaţă.

Joana Benedek, născută în România şi stabilită de 29 de ani în Mexic, a fost o răsfăţată a producătorilor de telenovele datorită trupului de zeiţă, a zâmbetului angelic, dar şi a talentului actoricesc.

Recent, Joana şi-a schimbat look-ul, dar este la fel de frumoasă. Actriţa a renunţat la machiajul strident şi are părul roşcat şi creţ. Pe pagina personală de Facebook, ea are multe postări religioase.

Cum a devenit celebră

În 1997 a prins un contract cu o prestigioasă companie cosmetică din New York, perioadă în care a studiat actoria la vestita academie Susan Grace. A fost remarcată imediat de un producător mexican de seriale siropoase, care i-a oferit un prim rol, în 1991, în ”Rubi Rebelde”, iar de atunci contractele au venit ca pe bandă. Din păcate, actriţa a decis să se retragă din lumina reflectoarelor în 2013, după decesul tatălui ei.

Joana Benedek a jucat în telenovele difuzate şi în România. “Destilando Amor”, tradusă “Tequila cu suflet de femeie!”, a fost lansată în 2007, iar “Mujeres enganadas” (“Femei înșelate”) a făcut furori în Mexic în 1999.