Radio Simplu

Iubitul Dianei, tânăra de 25 de ani din Hoghiz găsită moartă alături de mama sa, face declarații cutremurătoare! Ce i-a mărturisit fata înainte de tragedie?: „Îi tot spunea”

Iubitul tinerei de 25 de ani, găsită fără suflare în propria casă, face dezvăluiri halucinante despre mama acesteia.

Tragedia din Hoghiz, acolo unde două femei, mamă și fiică, au fost găsite fără suflare în propria gospodărie, i-a șocat pe ceilalți localnici. Iubitul Dianei, tânăra de 25 de ani care prezenta urme de strangulare atunci când a fost găsită moartă în casă, este înmărmurit de durere și face declarații halucinante despre femeia care urma să-i devină soacră.

Bărbatul nu-și poate găsi liniștea și trăiește un adevărat coșmar de când iubita lui, cea pe care urma să o ceară în căsătorie, a fost găsită fără suflare chiar în casa ei, la câțiva metri de mama sa, care fusese carbonizată.

Tânărul folosește doar cuvinte la superlativ atunci când vorbește despre cea care îi cucerise iremediabil inima și crede că aceasta ar fi fost adormită înainte să fie ucisă. Mai mult, în ziua fatidică, Diana și iubitul ei trebuiau să se întâlnească, însă tânăra nu a mai răspuns la telefon, lucru care l-a făcut pe tânăr să se gândească la ce e mai rău.

„Era bucuroasă pentru orice pas făcut în viața ei, era plină de viață, era fericită că și-a strâns bani să-și cumpere mașină. Era un înger pe pământ, nu jignea pe nimeni, nu supăra pe nimeni.(…) Niciodată nu se punea să doarmă când știa că trebuie să plece de acasă. Dacă era obosită dormea la mine. Mie îmi spunea și dacă mergea la toaletă, efectiv. Pot să jur că a fost adormită cu ceva. Plus că la ora 16 avea curs la facultate!”, a declarat iubitul Dianei, potrivit Știrile Kanal D.

Tânăra de 25 de ani, ucisă de propria mamă?

Diana era învățătoare într-o comună vecină, iar de ceva timp era într-o relație cu tânărul care a rămas acum îndurerat în urma sa.

Potrivit acestuia, Diana rămânea din când în când la el, în Brașov, lucru care părea să nu fie pe placul mamei acesteia. Bărbatul a povestit că femeia de 50 de ani o întreba mereu pe fiica sa de ce merge așa des în oraș și că aceasta nu s-ar fi putut împăca cu gândul că Diana urma să plece de acasă și să se căsătorească.

„Îi tot spunea: De ce mergi așa des la Brașov? Probabil nu s-a putut obișnui cu ideea că-i pleacă fata de acasă. Urma să o cer de soție!”, a mai spus tânărul.

După ce au descoperit trupurile fără viață ale celor două femei, anchetatorii iau în calcul ipoteza unei duble crime, realizată de o persoană ce a vrut apoi să își ascundă urmele, însă se gândesc și la varianta ca femeia de 50 de ani să își fi ucis fiica, iar apoi să fi recurs la sinucidere. Potrivit vecinilor familiei îndoliate, femeia ar fi suferit de depresie, lucru pe care îl confirmă și iubitul Dianei.

Tânărul a povestit că, din câte știa de la iubita lui, cea care trebuia să îi devină soacră s-ar fi confruntat cu depresia, iar pe el nici nu ar fi vrut să îl cunoască.