Radio Simplu

Iubita lui Catalin Botezatu a aparut desfigurata

Fosta iubită a lui Cătălin Botezatu, Monica Hill, a povestit coșmarurile vieții sale. Să fii fotomodel presupune o serie de sacrificii, iar pe lângă aceste eforturi uriașe, fetele trebuie să facă față și problemelor de sănătate. Modelul a declarat că, recent, s-a confruntat cu probleme la ochi și că se recuperează treptat.

Monica Hill a făcut infecție la ochi
Fata a făcut o infecție urâtă și a avut hemoragie internă, conform spynews.ro. Monica Hill a povestit cum a început problema ei de sănătate. La început avea dureri foarte mari la ochi, urmate de umflături. Ochiul ei arăta de parcă ar fi bătut-o cineva. A mers la medic și a aflat că este vorba despre o infecție.

Doctorii i-au prescris 7 zile cu antibiotic și unguent pentru un ochi, iar apoi infecția s-a mutat la celălalt. Însă problema de la ochi este minoră în comparație cu alte suferințe trăite de fata care a fost descoperită de Cătălin Botezatu, care i-ar fi fost chiar iubită. Aflată la începutul lunii în China, unde participă la un eveniment important în calitate de manechin (n.r.: un concurs de Miss), frumoasa vedetă a îndurat foamea și a acuzat organizatorii că își bat joc de modele.

Fosta iubită a lui Cătălin Botezatu, clipe dramatice în China
De când a ajuns în China a slăbit 4 kilograme, iar fetele leșină pe capete, conform propriilor declarații. „Nu avem mâncare, fetele leșină pe capete și este mai rău decât pare. Nu avem mâncare bună. Am slăbit patru kilograme de când am venit în China.

Organizatorilor nu le păsă de cum ne simțim, ei vor doar un show mare. Fetele leșină pe capete. Dacă ceri medicamente, nu te băga nimeni în seamă. Eu am cerut niște medicamente acum 10 zile și încă nu le-am primit”, a spus recent Monica Hill, conform bzi.ro.