Radio Simplu

Îţi mai aminteşti de actriţa de telenovele Ana Layevska? Cum a ajuns să arate în ziua de astăzi / GALERIE FOTO

GALERIE FOTO (8)

Îţi mai aminteşti de Ana Layevska, celebra actriţă de telenovele? Aceasta a jucat în multe seriale care au apărut şi în România, iar numele său a ajuns pe buzele tuturor fanilor români.

În ultimul timp, însă, Ana Layevska a dispărut din peisajul telenovelelor care sunt difuzate în România, astfel că noi venim cu informaţii despre ea. Ajunsă, la vârsta de 37 de ani, Ana Layevska trece prin cea mai frumoasă perioadă, datorită faptului că a născut.

În urmă cu doi ani, Ana Layevska a devenit mămica unei fetiţe superbe, care i-a adus în viaţă toată fericirea posibilă. Chiar dacă nu îi este uşor, Ana Layevska reuşeşte să se împartă şi în rolul de mamă, dar să-şi îndeplinească cu brio şi sarcinile profesionale. În ceea ce priveşte felul în care arată astăzi, Ana Layevska este aproape neschimbată, iar în galeria foto puteţi să urmăriţi mai multe imagini cu frumoasa actriţă.


Ana Layevska şi soţul său, de meserie arhitect, au tot ce îşi doresc în viaţă: o familie frumoasă, o fetiţă sănătoasă, dar şi cariere înfloritoare. De asemenea, Ana Layevska, care este născută în Ucraina, a început să fie foarte activă pe reţelele sociale, acolo unde ţine legătura cu fanii.

Într-o perioadă, Ana Layevska era destul de reticentă cu privire la imaginile postate în mediul online, însă, în cele din urmă, actriţa şi-a dat seama că acesta est cel mai uşor fel de a păstra o relaţie deschisă cu fanii din lumea întreagă.

Ana Layevska şi soţul său Rodrigo Moreiro, care este de profesie arhitect, s-au căsători în 2014, iar în 2017 au devenit pentru prima oară părinţi.

Ana Layevska este cunoscută românilor pentru rolurile sale din telenovele ca „Mama vitregă”, „Cele două feţe ale Anei”, sau „Impostoarea”.