Radio Simplu

Își zice „Tinna Latina” și este nepoata lui Cristi Borcea. Dezvăluiri-bombă făcute astăzi

GALERIE FOTO (2)

Maria Cristina Călin (21 de ani), cunoscută sub numele de scenă Tinna Latina, este o cântăreață de muzică latino din România. Este nepoata cunoscutului om de afaceri și fost acționar al echipei de fotbal Dinamo, Cristian Borcea.

Aceasta își face debutul în muzică, pe piața internațională, cu piesa “Tinna Latina”, o piesă fresh, motivațională și pe ritmuri latino. Piesa este facută în studio-ul băieților de la Fly Project (Fly Records Music), la care au contribuit: Tudor Ionescu, Dan Denes, Alin Onoiu și Harvis Cuni Padron.

Persoanele care au încurajat-o cel mai mult să facă muzică și să își urmeze visul sunt unchiul ei, Cristian Borcea, și soția acestuia, Valentina Pelinel.

De asemenea, tânăra în vârstă de 21 de ani a avut dintotdeauna rezultate foarte bune și la învățătură, absolventa a Liceului Teoretic Internațional de Informatică București: a promovat BAC-ul cu media 8,86 și a intrat printre primii la Facultatea de Drept, unde în prezent este în ultimul an.

Drumul în muzică nu a fost ușor, a muncit din greu pentru a-și urma visul. Pasiunea pentru muzică a început la vârsta de 11 ani, pe atunci o mare fană a trupei RBD, a Shakirei și a muzicii latino, aceasta a început să-și conștientizeze calitățile vocale, iar la vârsta de 15 ani, s-a apucat de canto, încurajată și remarcată de profesorii ei de la liceu, care o implicau în tot felul de proiecte și activități muzicale.

A început să cânte, tot atunci, în corul bisericii, balul bobocilor, concursuri și alte evenimente. A făcut cursuri de canto cu profesori cunoscuți, cum ar fi: Viorela Filip, Răzvan Trandafir, Raluca Leoacă și Crina Mardare, profesori de excepție, care au ajutat-o să evolueze și să-și îmbunătățească calitățile vocale.

Înafară de talentul ei muzical, aceasta este pasionată și de artă, în timpul liber îi place să picteze.

Aceasta își dorește să facă performanță în muzica latino, la nivel internațional și consideră că cele mai importante atribute care definesc un artist complet sunt: talentul, caracterul și capacitatea de a transmite ceea ce cântă.